29 / 03 / 2024

3 Köprü yolu Başakşehirde kamulaştırılacak alan

3 Köprü yolu Başakşehirde kamulaştırılacak alan

İstanbul'un üçüncü boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller hangileri? Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir İkitelli'de neresi kamulaştırılacak?

3. köprü ile Pekin'e kadar bağlantı yolu kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi'ne katılan devlet başkanları onuruna verdiği yemekte, 3. köprünün 26 Ağustos'ta açılacağını, 3.köprüdeki yüksek hızlı tren hattı ile Pekin'e kadar bağlantı yolunun kurulacağını belirtti

3. Köprü'nün şantiye alanını su bastı!

Beykoz Riva yolu üzerinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. köprü şantiye alanı sular altında kaldı. Ekipler şantiye alanındaki suyu tahliye çalışmalarına başladı.

3.Köprü inşaatı Tarkan'ın çiftliğine giden yolu kapattı!

Tarkan 3. Köprü güzergahının Riva’da bulunan çiftliğinin hemen üstünden geçmesi yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Karayolları Müdürlüğü viyadüklerin inşaatı nedeniyle Tarkan’ın çiftliğine giden tek yolu kapattı.

3. Köprü'de sıra Çamlık Tüneli çalışmalarında!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasındaki ana kablonun döşenmesinde kullanılacak kedi yolu tamamlandı.

İşte 3. Köprü'den en yeni kareler!

Trafiği rahatlatacak 3. Boğaz köprüsünün yapımı devam ediyor. 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasındaki ana kablonun döşenmesinde kullanılacak kedi yolu tamamlandı. İşte köprünün son fotoğrafları;

3.Köprüde kedi yolu tamamlandı!

2013 yılında yapımına başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde köprü kuleleri arasındaki ana kablonun döşenmesinde kullanılacak kedi yolu tamamlandı.

3. Köprü'de kedi yolu tamamlandı!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasındaki ana kablonun döşenmesinde kullanılacak kedi yolu tamamlandı.

3. Köprü inşaatında kedi yolu tamamlandı!

Yapımı devam eden 3. Köprü projesinde ana halat çekimi için kılavuz görevi görecek olan "kedi yolu" montajı tamamlandı. Projede en önemli aşamalardan biri olan "ana halat"ın çekilmesi için hazırlık aşamasının sonuna geliniyor.

3.köprüde kedi yolu yapımına başlandı!

Yapımı hızla devam eden 3. köprünün inşaatında önemli bir aşamaya gelindi. Köprüde her iki yakada yükselen kuleler arasında kedi yolu yapımında kullanılacak iki adet kılavuz halat çekildi.

3. Köprüde iki yaka birbirine bağlandı!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve 25 Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasında kedi yolu ve ana kablonun yapımında kullanılacak kılavuz halatı çekilmesi işlemi tamamlandı.

3. köprüde ilk defa iki yaka birbirine bağlandı!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasında kedi yolu ve ana kablonun yapımında kullanılacak kılavuz halatı çekilmesi işlemi tamamlandı.

3. köprüde iki yaka ilk defa birleşti!

Yapımına 2013 yılında başlanan 3 milyar dolar maliyetli 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projesinde köprü kuleleri arasında kedi yolu ve ana kablonun yapımında kullanılacak kılavuz halatı çekilmesi işlemi tamamlandı. İki yaka ilk defa birbirine bağlandı.

Sancaktepe'de 3. Köprü yolu için kamulaştırılacak alanlar neresi?

Üçüncü Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Sancaktepe ilçesinde hangi ada ve parseller kamulaştırılacak? Sancaktepe'de 3. Köprü yolu için kamulaştırma yapılacak yerler neresi? Sancaktepe'de hangi mahallelerde kamulaştırma olacak?

3 Köprü yolu Başakşehirde kamulaştırılacak alan Haberi

3 Köprü yolu Başakşehirde kamulaştırılacak alan

3. Köprü yolu için Başakşehir'de kamulaştırılacak parseller!


İstanbul'da 3. Köprü yolu, Kuzey Marmara Otoyolu için kamulaştırılacak alanlar belli oldu. 14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu'nun 2015/7158 sayılı Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kapsamında, Bazı Taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Kararı'na göre İstanbul Başakşehir'de kamulaştırılacak parsel de netleşti. 


Kuzey Marmara Otoyolu için Başakşehir'de İkitelli 0/2910 parsel kamulaştırılacak. 



Başakşehir Belediyesi'nin imar kayıtlarına göre 0/2910 İkitelli parseli; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilan edilen rezerv yapı alanı sınırı dahilinde kalmaktadır...

Arnavutköy'de 3. Köprü yolu için kamulaştırma uygulanacak parselleri öğrenmek için tıklayın!
Sarıyer'de hangi parseller kamulaştırılacak? Tıklayın ve öğrenin!
Beykoz'da kamulaştırılacak ada ve parseller için tıklayın!
Çekmeköy'de nereler kamulaştırılacak? Cevap için tıklayın!
Sancaktepe'de kamulaştırma...