26 / 04 / 2024

34. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı

34. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı

Kitap fuarına gidenler metrobüs durağında mahsur kaldı. Günde 750 bin kişinin kullandığı metrobüsün zamanla yetersiz kaldığına dikkat çeken Şehir Plancıları Odası Başkanı Kahraman, " Metrobüs hatları revize edilip metro hattına dönüştürülmeli." dedi.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

6 günde 1,2 milyar dolarlık mobilya ihracatı!

"15. CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı" kapılarını yeni rekorlarla kapatırken, fuar süresince 1,2 milyar dolarlık ihracat sözleşmesi gerçekleştirildi. 

CNR İMOB 122 bin 516 ziyaretçiyle kapılarını kapattı!

Türkiye mobilya sektörünü tek çatı altında toplayan CNR İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı 122 bin 516 toplam ziyaretçiyle kapılarını kapattı.

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Karat 34 fiyatları güncel liste!

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı ortaklığı tarafından hayata geçirilen Karat 34 projesi İstanbul Yenibosna'da Kuyumcukent'in karşısında yükseliyor. Karat 34 fiyatları güncel liste bilgisi kapsamında projede fiyatlar 304 bin TL'den başlıyor...

3. Havalimanı inşaatının yüzde 70'i tamamlandı!

10. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'na katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. Havalimanı inşaatında yüzde 70'e yakın ilerleme sağlandığını söyledi.

Ahmet Arslan, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı!

10. Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'ndaki son durumu açıkladı...

İstanbul'da raylı sistemler 400 kilometre üzerine çıkacak!

10.Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşan İBB Ulaşım Daire Başkanı Ayözen, "Raylı sistem projelerinin 2019 yılı sonunda 400 kilometrenin üzerine çıkarılması hedefleniyor." dedi.

Sinpaş Finans Şehir için ön talep toplanıyor!

Sinpaş Yapı yeni projesi için lansmana hazırlanıyor. Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselen Sinpaş Finans Şehir projesi için ön talep toplama süreci başladı.

Karat 34 Kuyumcukent Projesi güncel fiyat bilgisi!

Karat 34 Evleri İstanbul Yenibosna'da Kuyumcukent'in karşısında yer alıyor. Karat 34 Kuyumcukent Projesi güncel fiyat bilgisi kapsamında daireler 321 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Karat 34 Evleri'nde yüzde 5 peşinat 60 ay sıfır faiz!

Karat 34 Evleri İstanbul Bahçelievler Yenibosna bölgesinde hayata geçirildi. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

CNR İMOB’taki mobilyalarda renk ve konfor dikkat çekiyor!

CNR İMOB-13.Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergilenen mobilyalarda renk, tasarım ve konfor dikkat çekiyor.

34. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı Haberi

34. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı

34. Uluslararası İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı'na gelenler önceki akşam metrobüs Beylikdüzü TÜYAP metrobüs durağında izdihama yol açtı. Yolcular metrobüslerden indikten sonra durakların normal kapılardan çıkamadı. İzdiham nedeniyle durağın etrafındaki tel örgüler yıkıldı. Duraktaki yolcular yıkılan tel örgülerden geçti. Aynı duraktan metrobüse binecek yolcular ise saatlerce durağın boşaltılmasını beklemek zorunda kaldı. Durak etrafında park edilen seyyar satıcıların kamyonetleri ve tezgahları da kalabalığın dağılmasını geciktirdi.


35 DAKİKADAN 55 DAKİKAYA ÇIKTI


Yaşanan yoğunluklar nedeniyle sıkıntı çeken yolculardan biri, "Sabah ve akşam saatlerinde yoğun olarak kullanılan Avcılar, Beşyol, Sefaköy, Yenibosna, Şirinevler, Cevizlibağ, Zincirlikuyu metrobüs duraklarındaki insan trafiği, metrobüslerin de kuyruk oluşturmasına neden oluyor. İlk başladığı 2012 yılında Beylikdüzü'nden Şirinevlere 35 dakikada geliyordum. Şimdi sabah saatlerinde 55 dakikada gelebiliyorum. Eğer ilk duraktan biniyorsam metrobüste koltuk bulabiliyorum....