17 / 04 / 2024

375 Tesisin Toplu Açılış Töreni

375 Tesisin Toplu Açılış Töreni

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eskiden baraj gibi, büyük altyapı projelerini yabancı müteahhitlerin yaptığını ifade etti. 

Karabük’te 225 milyon TL'lik 15 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 15 Eylül Cuma günü Karabük’te düzenlenecek toplu temel atma törenine katılacak. Eroğlu tarafından 225 milyon lira yatırım bedelli 15 adet tesisin temelini atılacak.

Veysel Eroğlu müteahhitleri uyardı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta 12 tesisin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhitlere uyarılarda bulundu.

Samsun'da 199 tesisin açılışı gerçekleşti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Vezirköprü ilçesindeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaaslan, ''199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi'' dedi.

TOKİ 4 şehre 5 milyarlık yatırım yaptı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ, Malatya, Gaziantep ve Manisa’da aralarında TOKİ yatırımlarının da bulunduğu 4 milyar 978 milyon lira değerindeki hizmet ve tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi.

TOKİ 726 bin 375 konut rakamına ulaştı!

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 274 şantiyede 726 bin 375 konut rakamına ulaşıldı, 574.046 konut teslim edildi.

Ağrı'daki 18 tesis hizmete açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Ağrı Stadyumu'nda gerçekleştirilen 18 tesisin toplu açılış töreni ve iftar programına katıldı. Yıldırım, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında birinci olan Marya Polat ile sohbet etti.

Ahmet Edip Uğur Balıkesir'deki tesislerin toplu açılışına katıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'in ada ilçesi Marmara'da birçok tesisin hizmete verildiği toplu açılışlar yapıp temel attı.

Afyonkarahisar'a 32 milyon liralık 20 tesisin temeli atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da 32 milyon lira yatırım bedelli 20 tesisin toplu temel atma törenine katılacak. Dinar Yeşilçat Göleti Sulaması hizmete alındığında, bin 290 dekar zirai arazi sulamaya açılacak.

Giresun'da 77 milyon liralık 13 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Giresun'da 77 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin toplu temel atma ve açılış törenine katılacak. Eroğlu, ayrıca Giresunlulara 215 milyon lira bedelli 38 yatırımın daha müjdesini verecek.

Bingöl'de 18 tesisin toplu açılış töreni düzenlendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Spor Salonu'nda düzenlenen 18 tesisin toplu açılış törenine Zazaca selamlayarak başladı. Davutoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın da erdemiyle, birikimiyle memleketi Bingöl'ü en iyi şekilde temsil ettiğini belirtti.

Kahramanmaraş'ta 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı!

DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın da Adatepe Barajı'nda gerçekleştirilen ve toplu temel atma programında yer alan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Konuşmalarından ardından, 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı.

Osmancık Kızılırmak Islah projesinin temeli atıldı!

Osmancık Kızılırmak Islah Projesinin de yer aldığı 365 Milyon TL’lik 31 tesisin toplu açılış ve temel atma töreni Çorum’da Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla düzenlendi.

Dilovası'nda 33 tesisin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Dilovası’nda faaliyet gösteren İMES Makina İhtisas OSB’deki firmaların toplu açılış töreni gerçekleşti. Programda konuşan İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, bir yılda 1 milyar dolar ihracatı hedeflediklerini söyledi.

375 Tesisin Toplu Açılış Töreni Haberi

375 Tesisin Toplu Açılış Töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 375 Tesisin Toplu Açılış Töreni'ne katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende konuşma yaptı. 


Eskiden baraj gibi, büyük altyapı projelerini  yabancı müteahhitlerin yaptığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Eskiden baraj gibi, büyük altyapı projeleri gibi işleri yabancı firmalar, yabancı müteahhitler yapardı. Çünkü ülkemizin bu konudaki birikimi çok sınırlıydı. Biz tüm çalışmalarımızda olduğu gibi altyapı yatırımlarında da yerli ve milli bir anlayışı öne çıkardık, anladın mı Kemal? Artık en büyük, en iddialı projeleri dahi kendi müteahhitlerimizle, mühendislerimizle, işçilerimizle yapabiliyoruz. İstanbul'daki yeni havalimanı, bunun en çarpıcı örneklerinden biridir. Bu sayede dünyada müteahhitlik hizmetlerinde Çin'in ardından ikinci sıraya yerleştik. Yurt dışında gittiğimiz hemen her yerde müteahhitlerimizin başarılı projeleriyle karşılaşmaktan memnuniyet duyuyoruz."  açıklamasında bulundu. 


Cumhurbaşkanı...