20 / 04 / 2024

3C Çamlıca İnşaat adres

3C Çamlıca İnşaat adres

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Kass İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıca tarafından kuruldu.

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Archıtettura Ceramıca İnşaat Dekorasyon Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yapı Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Midilli tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenler ve kuleleri tek bir noktada toplayacak Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşılıyor. Projede restoran, seyir terası gibi sosyal alanların olacağı katların montajı tamamlandı.

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nin dördüncü büyük parçanın montajına başlandı. Havadan görüntülenen kulenin restoran ve seyir terası olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Çamlıca Camisi yarın Regaip Kandili'yle birlikte açılıyor. 6 yıldır inşaat çalışmaları devam eden camide son hazırlıklar yapılırken, ışıklandırma için testlerde gerçekleştirildi. 

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hugo Alejandro Luna Suarez, Jose Enrique Santos Rodriguez ve  Nelson Enrique Reyes Diaz ortaklığında kuruldu. 

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve kulelerinin tek bir noktada toplanması için inşaatına başlanılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde sona geliniyor. Projenin ilk 6 katının yapımı tamamlandı.

3C Çamlıca İnşaat adres Haberi

3C Çamlıca İnşaat adres

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Harika Boylu, Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

3C Çamlıca İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü gayrimenkul alım ve satım faaliyetlerinde bulunmak. İnşaat, taahhüt, müteahhitlik ve kat karşılığı inşaat işlerini yapmak, 2- Her türlü gıda maddelerinin üretimini, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak, 3- Her türlü yeni ve ikinci el motorlu taşıtların ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak, her marka ve modeldeki araçların tamiri, bakımı, onarımı, yedek parçalarının alım ve satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak.

Adres: Kısıklı Mah. Ferah Cad. N:51B/3...