29 / 03 / 2024

3D yazıcı ile ev

3D yazıcı ile ev

Teknolojinin son hızda gelişmesi birçok alanda olduğu gibi inşaat sektörüne de yeni açılımlar getiriyor. 3D yazıcı teknolojisi son yılların en işe yarar buluşlarından biri. Artık insan dokusunun üretildiği 3D yazıcılarla ev yapmak mümkün

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Limak Çimento, 3 boyutlu yazıcıda üretilen ‘LimakCement 3DC-101’ ürününü tanıttı!

​​​​​​​Limak Çimento, iklim değişikliği ile mücadele kapsamında 3 boyutlu beton yazıcılarında kullanıma uygun, yenilikçi ve aynı zamanda baskılanabilir harç serisinin ilk ürünü ‘LimakCement 3DC-101’ lansmanını gerçekleştirdi. Ürün, sera gazı emisyonlarının düşürülmesini amaçlıyor.

Pembe panjurlu evinize 75 bin TL'ye sahip olabilirsiniz!

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artıyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak mantıklı mı?

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yid Yazıcı Yapı Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Yazıcı, Yahya Yazıcı ve Zafer Yazıcı ortaklığında kuruldu.

75 bin TL'ye 24 saatte ev sahibi olabilirsiniz! 

3D yazıcı ile ev yapma projeleri artmaya devam ediyor. Peki maliyet, zaman ve kalite açısından bu tercihi yapmak doğru mu? İşte detaylar...

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Antikacılık Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükret Yazıcılar tarafından kuruldu.

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcılar Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yiğit Yazıcı tarafından kuruldu.

3D yazıcı ile ev Haberi

3D yazıcı ile ev

3D yazıcı teknolojisi son yılların en işe yarar buluşlarından biri. Birçok yan ürünü kolayca üretebilmesinin yanı sıra özellikle medikal alanına getirdiği yenilikler birçok kişinin hayatını kurtarıyor.


Güney California Üniversitesi’nden Profesör Behrokh Khoshnevis’in ürettiği devasa 3D yazıcıyla ise 232 metrekare ev yapılabiliyor. Bu haber, akıllara ilk olarak inşaat işçilerinin gelecekte olup olmayacağı sorusunu getirse de en azından yakın gelecekte böyle bir şey olmayacak. Ancak yapıların inşa süreci çok daha kolay ve hızlı olacak. İnşa edilecek yapılar önce dijital olarak tasarlanacak ve tasarlanan evler 3D yazıcı yardımıyla fiziksel yapılara dönüşecek. Contour Crafting adı verilen 3D yazıcı ile ev yapma işleminin sadece dünya için değil, gelecekte diğer gezenlere yerleşim konusunda da kullanılabileceği...