29 / 03 / 2024

3.köprü bağlantı yolları ihalesi

3.köprü bağlantı yolları ihalesi

İstanbul Boğazı'nda yapımı süren üçüncü köprünün bağlantı yolları için önce 6 Mart 2015'te yapılacağı açıklanan, daha sonra 6 Mayıs'a ertelenen söz konusu ihalelerin, firmaların talebi üzerine iki ayrı tarihte yapılmasına karar verildi.

3.köprü bağlantı yolları ihalesine ikinci kez erteleme geldi!

Kuzey Marmara Otoyolu ( 3. Boğaz Köprüsü dahil ) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesi ikinci kez ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı için daha önce 6 Mart 2015 olan ihale tarihleri 6 Mayıs'a ertelendi.

3.köprü bağlantı yolları ihalesine kaç firma talip oldu?

Son günlerde olumsuz hava şartları sebebiyle çalışmalar yavaşlasa da, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün ayak uzunluğu 332 metreye ulaştı. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantılı yolları için çıkılan ihalede 12 firma şartname aldı...

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Köprübaşı kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve TOKİ Manisa Köprübaşı kura sonucu 2020...

Devlete ait arazileri parsel parsel satmışlar!

3. köprü bağlantı yolları ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçtiği bu bölgedeki Hazine, Orman Bakanlığı, resmi kurumlar, şirket ve şahıslara ait tapulu arazileri parsel parsel satmışlar. Konuyla ilgili 390 kişi hakkında dava açıldı. 

Başakşehir'de konut fiyatları yükseliyor!

Kanal İstanbul, şehir hastanesi, şehir parkı, 3. havalimanı, 3. köprü bağlantı yolları gibi büyük ölçekli kamu yatırımlarına yakın olması nedeniyle Başakşehir'de konut fiyatları artış gösteriyor...

3.Köprü-3.Havalimanı-Halkalı Demiryolu Projesi'nin ÇED süreci başladı!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan 3. Köprü-3. Havalimanı-Halkalı Hızlı Tren Hattı için ÇED süreci başlıyor. 4 milyar 421 milyon lira yatırımla inşa edilen proje 2 hat olarak planlandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yolları meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bağlantı yollarına ve köprü ve gişelerde uygulanan cezalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Yalım sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Bağlantı yolları 2018'de tamamlanacak!

Bakan Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının tamamlanmasıyla trafikte yoğunluğun azalacağını ifade ederken bu yatırımların 2018 sonunda tamamlanacağını belirtti.

Nihat Özdemir: 3. Köprü bağlantıları için finansmanı beklemedik!

3. Köprü’nün açılmasıyla yaşanan trafik sıkıntısını çözecek Kuzey Marmara Otoyol projesi konsorsiyumunda yer alan Limak’ın Başkanı Nihat Özdemir,“Sıkıntının farkındayız, bir an evvel çözmek için yolun yapımına finansmanı beklemeden başladık. Şu an 1500 kamyon şoförü arıyoruz” dedi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile bağlantı yolları da açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki Odayeri-Paşaköy kesimi ile Mahmutbey-Odayeri, Reşadiye-Çamlık, Paşaköy-Sancaktepe bağlantı yolları da 26 Ağustos'ta trafiğe açılacak

Trabzon Köprübaşı'na 3.5 milyonluk yatırım!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak 2016 yılı içerisinde Köprübaşı’nda 3,5 milyon TL’lik yatırıma imza atacaklarını kaydetti.

3. Köprü 76 gün sonra tamamlanacak!

26 Ağustos tarihinde hizmete açılacak olan 3. Boğaz Köprüsü’nün 116 kilometrelik bağlantı yollarında sona yaklaşıyor. 76 gün sonra İstanbul Boğazı yeni incisine kavuşmuş olacak.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da metrekaresi 3 bin TL!

Soyak Konforia projesi 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda Bahçeşehir'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3 bin TL olarak belirlendi.

Soyak Konforia proje fiyat listesi!

Soyak Konforia proje fiyat listesi 228 bin TL'den başlıyor. Soyak Konforia'da 3. Havalimanı ve 3.köprü bağlantı yollarına komşu konumda olmanın metrekare ortalaması 3 bin TL...

3.köprü bağlantı yolları ihalesi Haberi

3.köprü bağlantı yolları ihalesi

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki 3. köprü bağlantı yolları ihalesi yine ertelendi. Daha önce 6 Mart 2015'te yapılacağı açıklanan, daha sonra 6 Mayıs'a ertelenen söz konusu ihalelerin, firmaların talebi üzerine iki ayrı tarihte yapılmasına karar verildi.


Yap-İşlet-Devret modeliyle Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kurtköy-Akyazı kesimi işine ait ihale için önce 30 Haziran, daha sonra 31 Ağustos tarihi belirlenirken, yeni yayınlanan zeyilnameyle ihale 1 Mart 2016'ya ertelendi.Projenin ilk önce 7 Temmuz olarak açıklanan, daha sonra 7 Eylül 'e ertelenen Kınalı-Odayeri kesimi işine ait ihalesi ise 8 Mart 2016'da yapılacak.


İhalelerin ardından Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarının yapımla ilgili giderleri, işi üstlenecek firmalara ait olacak.Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yıl sonunda hizmete açılması hedefleniyor. Bu kapsamda köprünün toplam 35 kilometrelik bağlantı yollarıyla 95 kilometrelik...