26 / 04 / 2024

3s kale gayrimenkul gelişim aş

3s kale gayrimenkul gelişim aş

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kale Özgür Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlayıp, 492 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Batıkale Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon 586 bin 608,66 TL sermaye bedeli ile Kemal Uğurlu, Necip Oral Uğurlu ve Oktay Nuri Oral ortaklığında kuruldu.

Zest Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Zest Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kale tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding imzasıyla hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül aldı.

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3s kale gayrimenkul gelişim aş Haberi

3s kale gayrimenkul gelişim aş

Toplam 136 daireden meydana gelen Kale Özgür Evler'de 2+1, 3+1 ve 6+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor.



2 bloktan oluşan Özgür Evler'de yer alan konutların alanları; 124 metrekare 2+1 , 160 metrekare 3+1, 178 metrekare 3+1, 281 metrekare 6+1 dubleks olarak tasarlandı. Projenin 3 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İstanbul Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesi, 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede  16 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daire yer alıyor.


S Kale Geliştirme ve Yatırım A.Ş imzası ile inşa edilen Kale Özgür Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve 7/24...