25 / 04 / 2024

42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu

42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu

Emlak Konut GYO, Torkam İnşaat ve Global Menkul Değerler işbirliği ile hayata geçirilen Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF), yatırımcılara sunuluyor. 

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Dünya Şehir Cadde Ticari Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yum ve Şevkat Bilal Irmak ortaklığında kuruldu.

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Cadde Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bora Terzioğlu tarafından kuruldu.

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wen Cadde Gayrimenkul Limited Şirketi  Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile  Murat Gökbulut tarafından kuruldu.

Reel Cadde Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akpınarlar Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin  TL sermaye bedeli ile Doğukan Erdönmez ve Serkan Bodur tarafından kuruldu.

Antalya'da 32.2 milyon TL'ye satılık 42 gayrimenkul!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya'da yer alan 42 adet gayrimenkulü 32 milyon 205 bin 150 TL bedelle satışa çıkardı.

Sakarya Erenler'de 42.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler'de yer alan gayrimenkulü 42 milyon 190 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mardin Kızıltepe'de 42.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Kızıltepe İcra Dairesi, Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Yukarıazıklı Mahallesi, 133 ada 2 parselde yer alan gayrimenkulü 42 milyon 602 bin 520 TL'ye satıyor...

Beykoz'da 42.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Beykoz İcra Dairesi, İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Polonezköy Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkulü 42 milyon 60 bin TL'ye satıyor...

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü 42 gayrimenkulü ihaleyle satıyor!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Karatay, Meram ve Selçuklu'da bulunan 42 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 31 Mayıs 2021 ile 2 Haziran 2021 günü gerçekleşecek.

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden satılık 42 gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Konya ili, Karatay, Meram ve Selçuklu ilçelerinde yer alan 42 gayrimenkulü satıyor...

Gaziantep'te 42.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 42 milyon 381 bin 617 TL bedelle satışa çıkardı.

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Team Cadde Emlak Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Üçgüler ve Gökhan Kocabaş ortaklığında kuruldu.

42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu Haberi

42. Cadde Gayrimenkul Yatırım Fonu

GYF, Emlak Konut'un “Markalı Konutların Anadolu'ya açılması” kapsamındaki projelerinden olan ve Torkam İnşaat tarafından Konya’da inşa edilen 42. Cadde projesini de kapsıyor.

Gayrimenkul Yatırım Fonu ile ilgili ayrıntıların paylaşılacağı basın toplantısı Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli ve Global Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Erol Göker’in ev sahipliğinde 11 Nisan 2018 tarihinde...