25 / 04 / 2024

4.levent şekerbank

4.levent şekerbank

Şekerbank'ın Metrocity'deki genel müdürlük birimleri taşınacak. Şekerbank, yeni genel müdürlük binasına bir an önce taşınmak için, Zincirlikuyu'daki Metrocity'de müdürlük ofisi olarak kullanılan tüm ofislerini satışa çıkardı.

Mint Levent Olive'de hemen teslim 1+1'ler 4.5 milyon TL'ye!

Mint Levent Olive projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Mint Levet projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

İsdem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi 700 bin TL sermaye bedeli ile İSMET DEMİRCİ tarafından açıldı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Eralp Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Arif Eralp tarafından kuruldu.

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi açıldı!

Wen Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi 4 Levent Şubesi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Genyap Wen Levent satılık!

Genyap İnşaat tarafından inşa edilen Wen Levent projesi 4.Levent bölgesinde yükseliyor. Peki Genyap Wen Levent satılık daire fiyatları ne kadar? İşte o haber..

Selami-Didem Şahin Levent'teki evi için servet harcadı!

Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift evlerinin dekorasyonu için küçük bir sevet harcadı. 

Wen Levent kampanyalı fiyatları 2018!

Genyap İnşaat imzası ile İstanbul'un 4.Levent Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Wen Levent'te kampanyalı fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor..

Murat Boz Levent'ten 4 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'un Levent'teki bir siteden yaklaşık 4 milyon TL değerinde ev satın aldığı öğrenildi.

Nova Suites Kağıthane’de yüzde 20 indirim fırsatı!

İş dünyasının merkezi Maslak ve 4. Levent’e yakın konumuyla öne çıkan Nova Suites Kağıthane’de, kısa bir süre için indirim kampanyası gerçekleştiriliyor. 400 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede, yüzde 20 indirim avantajı, esnek ödeme planlarıyla birlikte sunuluyor.

Wen Levent Genyap konut fiyatları!

Wen Levent Residence projesi Genyap İnşaat tarafından İstanbul 4. Levent'te hayata geçirildi. Proje 14 katlı tek blok olarak yükseliyor...

Wen Residence'ta lansman öncesi yatırım fırsatı!

14 katlı tek blok olarak yükselen Wen Residence projesi İstanbul 4. Levent Sanayi Mahallesi'nde hayata geçirildi. Projede lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

4 Levent Wen Rezidans fiyatları!

Wen Rezidans projesi İstanbul 4. Levent'te Genyap İnşaat imzasıyla yükseliyor. 14 katlı tek blok olarak planlanan Wen Residence projesinde lansman öncesi fırsatlar sizleri bekliyor...

4.levent şekerbank Haberi

4.levent şekerbank


Şekerbank T.A.Ş., Metrocity'de müdürlük ofisleri olarak kullanılan A bloktaki ofislerini satışa çıkardı. Şekerbank, yeni genel müdürlük binasına taşınmaya yakın, Metrocity'deki ofisleri satıyor.


Metrocity A blok'taki brüt 720 metrekare alana sahip 2, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ve 14. katlar yeni binasına taşınacak olması nedeniyle satılıyor. Ofislerin satışları tercihen blok ya da kat kat teklif alma usulüyle yapılacak.


Pazarlaması DTZ Pamir & Soyuer tarafından yapılan ofisler için 10 Nisan 2015 tarihine kadar teklifler toplanacak.



Şekerbank Nisan'da yeni binasında


Şekerbank, Metrocity'deki tüm birimleri Nisan ayı içerisinde 4. Levent'teki yeni binasına taşımayı hedefliyor. Loft Mimarlık imzasını taşıyan yeni bina 25 katlı ve Şekerbank'a özel olacak. 




Tel: 0212 231 55 30

Web: