18 / 04 / 2024

5. Leventte gerilim hattı

5. Leventte gerilim hattı

TORUNLAR GYO ve KİPTAŞ iş- özel sektör tarafından gerçekleşbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

Torunlar GYO 5. Levent'in yüzde 85'i satıldı!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon liralık ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİ AŞ mülkiyetindeki 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

5. Levent'te iletim sistemini Torunlar dönüştürüyor!

TORUNLAR GYO ve KİPTAŞ iş- özel sektör tarafından gerçekleşbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

5. Levent projesi yüksek gerilim hatlarından kurtulacak!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla 55 bin metrelik yüksek gerilim hattını yer altına alıyor.

5. Levent projesindeki yüksek gerilim hatları dönüştürülecek!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları dönüştürülecek. 2017de tamamlanacak olan 5. Levent projesinde yaklaşık 4 bin konut bulunacak.

5. Levent elektrik iletim sistemi projesi 6 ayda tamamlanacak!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek.

5. Levent projesinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor!

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliğiyle, İstanbul TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent konut projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları yer altına alınıyor.

5. Levent'te en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesine imza atılıyor!

Torunlar GYO, inşaatı süren 5. Levent'te, 80 milyon TL'lik ek yatırımla, kamu elektrik şirketi TEİAŞ mülkiyetinde olan 55 bin metrelik yüksek gerilim hattının bir kısmının yerini değiştirirken, önemli bir kısmını da yer altına alıyor.

Avlu 138de satılık son 5 daire! 250 bin TLye! Yaşam başladı!

Leventte inşa edilen Avlu 138  projesinde Mart ayı sonundan itibaren konut teslimleri yapıldı ve sitede yaşam başladı. Satılık son 5 dairenin kaldığı Avlu 138de 1+1lerin fiyatları 250 bin TLden, 2+1lerin fiyatları 475 bin TLden, 3+1lerin fiyatları ise 560

Soyak Siesta'da 5 bin 830 TL peşinatla!

İzmir Karşıyaka'da inşa edilen Soyak Siesta'da 5 bin 830 TL peşinatla ev sahibi olmak mümkün!

Didim'de 5 bin TL'ye satılık arsa!

Aydın Didim'de imarlı toplam 300 metrekare alana sahip, 5 bin TL'ye arsa satılıyor. Arsa üzerine çatı ve bodrum kat hariç taban oturumu 45 metrekare olan villa inşa edilebiliyor

Mehmet Aygün, Titanic'i 5'ledi!

Aygün Şirketler Grubu krizde boş durmadı, Talimhane, Bakırköy ve Kartal'a 3 yeni şehir oteli açarak sayıyı 5'e çıkardı...

Başakşehir Metrokent'te 5 günde 800 konut satıldı!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Başakşehir Metrokent projesinde 5 günde 800 konut satıldı. 5+1 dubleksler şimdiden tükendi!

Nabucco inşaatıyla Türkiye'ye 4.5 milyar Euro'luk yatırım

Pazartesi günü 5 geçiş ülkesinin (Türkiye, Bulgaristan, Romanya, Macaristan ve Avusturya) Ankara'da imzalayacağı Nabucco Doğal Boru Hattı Projesi'nde aslan payı Türkiye'nin olacak

5. Leventte gerilim hattı Haberi

5. Leventte gerilim hattı

TORUNLAR GYO ve KİPTAŞ iş- özel sektör tarafından gerçekleşbirliğiyle TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen 5. Levent projesi üzerinden geçen yüksek gerilim hatları TEİAŞ ile Torunlar GYO arasında yapılan sözleşme ile dönüştürülecek. Proje alanından geçen farklı büyüklüklerdeki 4 farklı yüksek gerilim hattının büyük bir bölümü yer altına alınırken, bir bölümünün de yeri değiştirilecek. 7 kilometrelik bir alanı kapsayan dönüşüm projesi için özel üretilen 55 bin metrelik kablo kullanılacak. 80 milyon TLlik ek yatırım ile hayata geçirilen proje, bugüne kadar tirilen en büyük elektrik iletim sistemi dönüşüm projesi olacak. 


6 AYDA TAMAMLANACAK 

Projeyle ilgili bilgi veren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. 6 ay sonra istanbul daha güvenli bir şebekeye kavuşacak" dedi. KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet...