24 / 04 / 2024

500 milyon dolarlık yatırım

500 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'nin en büyük fuar alanlarına sahip İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin ve havzanın en büyük fuar alanını yapacak.

İstanbul İhracatçı Birlikleri 7 Milyar 500 milyon dolarlık ihracat yaptı!

İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB), yılın ilk sekiz ayında, geçtiğimiz yılın aynı dönemine oranla, ihracatını yüzde 4.6 oranında artırarak, bünyesinde bulunan yedi ihracatçı birliği ile toplamda yaklaşık 7 milyar 500 milyon dolar tutarında ihracat gerçekleştirdi.

Birleşmiş Milletler'den deprem bölgesinde tekstil sektörünü destekleyecek 2,5 milyon dolarlık program!

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, tekstil ve ilişkili sektörlere yönelik başlatmış olduğu 2,5 milyon dolarlık yeni programla 3 bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

ABD'den 500 milyon dolarlık dev yatırım! Şehirler teknoloji merkezine dönüşüyor

ABD hükümeti, ilk 500 milyon $’lık yatırımla orta Amerika’daki metropol alanlarını teknoloji yeniliğinin bir sonraki sıcak noktalarına dönüştürmeye çalışıyor.

Yabancı yatırımcılar seçime kilitlendi! 500 milyon dolarlık yatırım seçimi bekliyor!

Yabancı yatırımcılar da seçim heyecanı yaşıyor. 500 milyon dolarlık yatırım askıya alındı. İşte detaylar!

Kağıt, karton ambalaj sektöründe 500 milyon dolarlık dev yatırım askıya alındı!

Seçim öncesi belirsizlikler nedeniyle uzun vadeli yatırımlar da askıya alındı. Kağıt, karton ambalaj sektöründe planlanan 500 milyon dolarlık fabrika yatırımının belirsiz ortam nedeniyle şimdilik ertelendiği belirtiliyor.

Dünya Bankası'ndan Türk KOBİ'leri için 500 milyon dolarlık kredi!

Dünya Bankası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ) için 500 milyon dolarlık kredinin onaylandığını duyurdu.

Kentsel Dönüşüm Planı’yla 500 milyon dolarlık tasarruf!

Kentsel Dönüşüm Planı’nın ülke ekonomisine de ciddi katkı sunacağını söyleyen Baymak CEO’su Ender Çolak, “Yapılacak yeni binalarda kullanılacak enerji verimliliği yüksek ürünler sayesinde Türkiye, yılda yaklaşık 500 milyon dolarlık tasarruf edebilir” dedi.

TF Varlık Kiralama 500 milyon dolarlık kira sertifikasının getiri ödemesini yaptı!

TF Varlık Kiralama, 500 milyon dolar nominal tutarlı, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli kira sertifikalarının dokuzuncu getiri ödemesi gerçekleştirildi...

Yalova’ya 500 milyon dolarlık yatırım!

Yalova’da termal oteli bulunan Karaderili Grup, şimdi de otelin etrafındaki 250 dönümlük konut yatırımına hazırlanıyor. 500 milyon dolarlık Terma City projesinde 1.600 lüks konut bulunacak. 

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.

Katar, Gazze'de 500 milyon dolarlık projeye imza attı!

Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komites" Başkanı Büyükelçi Muhammed el-İmadi, Gazze'yi ziyaret etti. İmadi, Katar'ın son 5 yılda Gazze'de yaklaşık 500 milyon dolarlık projeye imza attığını açıkladı.

Özbekistan'a 500 milyon dolarlık konut kredisi!

Asya Kalkınma Bankası, Özbekistan'ın kırsal kesimlerinde konut yapımı için 500 milyon dolarlık kredi sağlayacak.

500 milyon dolarlık yatırım Haberi

500 milyon dolarlık yatırım

65 bin metrekarelik mevcut alana sahip İstanbul Fuar Merkezi, yeni düzenlemelerle 700 bin metrekarelik fuar alanına dönüştürülecek. 500 milyon dolarlık yatırım yapılacak projenin lansman toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, "Gelecekte bu kentte yaşayan her birey bu kentte yaşamaktan gurur duyacak" dedi.


Yüzde 41.47'si İstanbul Ticaret Odası'na (İTO), yüzde 27.24'ü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (TOBB), yüzde 23.89'u İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB), geri kalan kısmı da Bakırköy Belediyesi, İstanbul Ticaret Borsası, İstanbul Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı'na ait olan İDTM, Avrupa'nın en büyük ilk 10 fuar merkezi arasına girecek dev yatırımlar yapacak.


35 bin metrekarelik alanda ise fuar alışveriş merkezi, restoran ve kafelerin yer alacağı bir yaşam merkezi kurulacak. Yeşil bina standartlarında inşa edilecek ve Leed Sertifikası...