25 / 04 / 2024

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik Gayrimenkul'den Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Park Residences projesinde metrekare birim fiyatının 13 bin 500 TL olduğunu vurgulayan Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, Bodrum Tilkicik koyuna 500 milyon dolarlık yatırım hazırlığında olduklarını dile getirdi.



Birleşik Gayrimenkul, Anadolu Yakası'nda Park Residences Cadde ile yer alıyor. Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, servis odaklı bir gayrimenkul yatırım şirketi olduklarına dikkat çekiyor. Bu projede de servisle fark yaratacaklarını anlatıyor. Markalarını İstanbul dışına da taşıyacaklarını söyleyen Çepni, Bodrum’da bir proje geliştirme aşamasında olduklarını açıklıyor.

 

Bağdat Caddesi, İstanbul Anadolu Yakası'nın en popüler yerlerinden biri. Birleşik Gayrimenkul de caddenin potansiyelinden yararlanmak için Park Residences Cadde projesini hayata geçirdi. Kesintisiz Boğaz manzarasına sahip olan rezidans, beş yıldızlı otel hizmetlerini markalı konutla birleştirerek benzerlerinden ayrılıyor.

 

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, servis odaklı bir gayrimenkul yatırım şirketi olduklarına dikkat çekiyor. Yönetici, "Müşterilerimizi teknolojinin yardımının yanı sıra üstün ve mükemmel servisimizle de memnun ediyoruz" diye konuşuyor.

 

Park Residences markasıyla Türkiye'nin seçkin il ve sayfiye yerlerinde ulaşılabilir lüksü sunma hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Çepni, Bodrum Tilkicik koyunda bir projelerinin geliştirme aşamasında olduğunu açıklıyor. 500 milyon dolarlık bir yatırım olarak öngörülen projede, lüks uluslararası bir otel, marina ve ayrıcalıklı yaşamın sunulduğu rezidanslar olacak.

 

Birleşik Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni ile yeni projelerini dergimize şöyle özetledi:

 

Sizce markalı konutlara ilginin artma sebepleri nelerdir?

 

Müşteri, marka konutla beraber konusunda uzman, taahhütlerinin arkasında duran bir gayrimenkul şirketinden ayrıcalıklı bir yaşam alıyor. Beklentilerini anlatma zahmetinde bulunmuyor, zaman kaybetmiyor, beklentilerinin yerine getirilmesi için uğraş vermiyor. Bizim projelerimizde her şey zaten daha talep edilmeden beklentilerinin de üstünde, ona en mükemmel şekilde servis ediliyor.

 

Projesinin hepsi tamamlandı

MARKANIN İSMİ: Park Residences Cadde 

SLOGANI: “Yaşamınızı genişletin”

FAALİYET SÜRESİ: 2 yıl

BİTEN KONUT SAYISI: 550 rezidansın hepsi bitti

SATIŞ FİYATI: Metrekare fiyatları 13 bin 500 TL'den başlıyor.

 

Park Residences Cadde projenizle müşteriye ne vadediyorsunuz?

 

En önemlisi, Bağdat Cadde'sinin tek rezidansı olma ayrıcalığı. Merkezi konumunun yanında Göztepe ve Özgürlük parklarının ortasında, yeşil parklar arasında yer alıyor. Bağdat Caddesi'nde ayrıcalıklı yaşamı kesintisiz manzarasıyla tamamlıyor. Mükemmel tasarıma sahip rezidanslarımız modern yaşam için sofistike ayrıcalıklar sunuyor.

 

Zeminden tavana kadar uzanan pencereler, gün ışığının bol miktarda içeri girmesini sağlıyor. Rezidanslardaki açılan pencereler ve teraslar doğal havalanmaya olanak sağlıyor. Merkezi klima sistemine ilave olarak dairelerin her birinde kişiye özel ısıtma/soğutma ayarlarıyla yerden ısıtma bulunuyor. Böylece rezidans sakinleri, merkezi iklimlendirme sisteminden bağımsız olarak kişisel ayarlama yapabiliyor. Rezidansların büyük bölümü, Tarihi Yarımada, Boğaziçi ve Adalar'ın nefes kesici panoramik manzarasına sahip. Her bir rezidansın büyüklüğüne bağlı olarak özel otopark yeri ve depo alanı sunuluyor. LobiLerve otoparklar arasındaki geçiş yolları sayesinde bloklar arasında dışarıya çıkmadan rahatça geçiş sağlanıyor. Rezidans sahiplerinin günlük yaşam konforu, 7 gün 24 saat hizmet esasıyla sağlanıyor.

 

Park Residences Cadde'nin sunduğu ayrıcalıklar arasında otel, uçak, restoran, konser bileti rezervasyonları, limuzin ve tekne transferleri dahil araç ve ulaşım hizmetleri, vale, ev temizliği, çamaşırhane ve kuru temizleme, ev teknik onarım ve bakım desteği, teknoloji desteği, özeL güvenlik, parti organizasyonu ve sayısız kişisel konsiyer; hizmeti bulunuyor.

 

FARK YARATAN 3 ÖZELLİK

 

  1. Bağdat Caddesi’ndeki tek rezidans
  2. Kesintisiz Boğaz ve tarihi İstanbul manzarası 
  3. Geniş oda ve mutfaklara sahip rezidans ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

 

Dijital bir dünyaya doğru gidiyoruz. Siz teknoloji projelerinizde nasıl kullanıyorsunuz?

Çok akıllı konutlar da bazı müşteriler için yorucu oluyor. Biz servis odaklı bir gayrimenkul yatırım şirketiyiz. Müşterilerimizi teknolojinin yardımının yanı sıra üstün ve mükemmel servisimizle de memnun ediyoruz.

 

Markanın gelecek hedefleri nedir? 5 yıl sonra nerede olmayı hedefliyorsunuz?

 

Markamız Park Residences Caddeyle Türkiye'nin seçkin il ve sayfiye yerlerinde ulaşılabilir lüksü sunmayı hedefledik.

 

Markayı İstanbul dışına taşıma planı da var mı?

 

Bodrum Tilkicik koyunda muhteşem bir proje geliştirme aşamasındayız. 500 milyon dolarlık bir yatırımın öngörüldüğü projede, lüks uluslararası bir otel, marina ve ayrıcalıklı yaşamın sunulduğu rezidanslar olacak. 400 dönümlük birkaç koya sahip arazide 200 bin metrekarenin üzerinde inşaat, olacak. Projedeki ev sahipleri, teknelerini marinaya bağlayıp villa ve rezidanslarına gelecek. Masmavi gökyüzü ve turkuaz bir deniz, yemyeşil bir bitki örtüsü ve yıl boyunca ılıman bir iklimde Bodrum Yarımadası’nın sunduğu renkli Akdeniz deneyimini kendi villa ve rezidanslarının özenle tasarlanmış konforunda, beş yıldızlı uluslararası bir otelin eşsiz olanaklarıyla harmanlayacağız. Projede nefes kesen bir Ege manzarası hakim. Benzersiz doğa, çarpıcı turkuaz sahillerle lüks bir destinasyon yaratacağız.

 

Yurt dışına yatırım yapmayı düşünüyor musunuz? Hangi bölgeler öncelikli olacak?

 

Şu anda sadece Türkiye'ye yoğunlaştık.


Geri Dön