26 / 04 / 2024

500 TLden az taksitli TOKİ projeleri

500 TLden az taksitli TOKİ projeleri

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için yeni konutlar üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 305 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı binasının Mimarı Tekeli: ‘Bina en az 500 yıl dayanır’

Mimar Doğan Tekeli, Hazine binasının inşaatının bilimsel veriler çerçevesinde tamamlandığını ve 500 yıl dayanabileceğini söyledi. Tekeli, sanat eseri olarak tanımladığı binanın sağlamlığı ile öğrencilere yıllar boyu gösterildiğini belirtti.

12 bin 500 TL+5 bin TL+maaş ile emeklilerin cebi ısınacak! Kasım ayında peş peşe ödemeye yapılacak!

Milyonlarca emekliyi kapsayan banka promosyonu, 5 bin TL bayram ikramiyesi ve en az 7 bin 500 TL maaş ödemeleri hesaplara yatırılacak. 

Az önce resmen açıklandı! Bir kereliğe mahsus IBAN numaranıza tam 1.500 TL yatacak! Hemen başvurun!

Bankalar hem bünyelerine yeni müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yapacakları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlamak için kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak, yeni bir kampanya düzenleyen Halkbank, kampanya kapsamında tam 1.500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Az önce açıklandı! Ziraat Bankası bir kereliğine mahsus hesaplara 1.500 TL yatıracak!

Ekim ayına girilmesiyle beraber bankalar da kampanyalarına hız verdi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan da yeni bir kampanya haberi geldi. Ziraat Bankası, Vodafone Seyahat Yanımda uygulamasıyla harcama yapan müşterilerinin hesabına 1.500 TL aktaracağını duyurdu.

Gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Altın yatırımcılarının son durumu ile ilgili araştırmalar yaptığı gram altının tam tamına 3 bin 500 TL olacağı tarih az önce açıklandı. Yatırımcılar acil bu tarihlere bakın...

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Emekliye ve memura zam müjdesi! 12.500 TL para hesaplara yatırılacak! Hemen bakın...Son dakika!

Yaklaşan seçimlere az bir süre kala, emeklilere yönelik müjdeler yeniden duyuruldu. Bu çerçevede, emeklilerin banka hesaplarına 09:00'dan itibaren tam 12.500 TL ödeme yapılacak. Haberimizde bu konuya ilişkin detaylara yer veriyoruz...

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Hazırlıklar tamam! Her aileye en az 8500 lira

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna az bir süre kala AK Partili Numan Kurtulmuş, vatandaşlık maaşı ve ev hanımlarına emeklilik hakkına yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Kurtulmuş, her aileye en az 8.500 TL bağlanacağını ifade etti.

Kira geliriniz 9 bin 500 TL'yi aşıyorsa hemen bakın! Daha az vergi ödemek için bunları yapabilirsiniz! 

Kira geliri olan vatandaşların beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliri kapsamında, eğitim ve sağlık gideri olan daha az vergi ödeyebiliyor. Gelir beyannamesinde son gün 31 Mart...

Yeni yardım paketi az önce duyuruldu…1.500 TL nakit ödeniyor! Mutlaka bakın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ihtiyacı olan hiçbir vatandaşı açıkta bırakmamak için hazırladığı destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. Bakanlığın belirttiği koşullardaki hanelere 1.500 TL nakit ödeme yapılacak. Peki kimler yararlanabilir?

Yapı Kredi az önce açıkladı… EYT’lilere promosyon müjdesi! 8.500 TL ödenecek!

EYT’den emekli olacaklara ve halen emekli olanlara promosyon müjdesi geldi. Emekli maaşı promosyon miktarını yenileyen Yapı Kredi Bankası, maaşını taşıyana  8.500 TL’ye varan nakit ödeme yapıyor.

500 TLden az taksitli TOKİ projeleri Haberi

500 TLden az taksitli TOKİ projeleri

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni konut üretim çalışmalarını sürdüyor. TOKİ  dar gelirli vatandaşlar için 305 TL taksitle ev fırsatı sunuyor.  İşte 500 TL'den az taksitli TOKİ projeleri Temmuz 2019...
 
1-Şanlıurfa Hilvan 1 konut
TOKİ Şanlıurfa Hilvan 2019 projesinde 1 adet daire bulunuyor. TOKİ Şanlıurfa Hilvan 2019 projesinde yer alan konutun bedeli 115 bin 871 TL olarak belirlendi.  Hilvan TOKİ 2019 projesi için ödenecek peşinat bedelleri 13 bin 904 TL'den başlıyor, 23 bin 174 TL'ye kadar yükseliyor. Projede yer alan 1 adet konut için ödenecek en düşük aylık taksit bedeli 386,24 TL, en yüksek aylık taksit bedeli 566,48 TL.

2-TOKİ Çankırı Orta 2019 alt gelir 98 konut
Toplu...