19 / 04 / 2024

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde Antalya’yı dev bir film platosu haline getireceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Los Angeles'ta film platolarında incelemelerde bulundu...

Borsada kar satışları geldi! BIST 100 endeksi düştü, döviz ve altın yükseldi!

Borsa günü düşüşle kapatırken, altın ve döviz piyasalarındaki hareketlilik sürüyor. BIST 100 endeksi kar satışlarıyla yüzde 0,51 oranında değer yitirirken, dolar, euro ve altın fiyatlarında yukarı doğru seyir sürüyor.

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

Altın 2 bin doların altına geriledi! Altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş daha ne kadar devam edecek?

Uluslararası borsalarda 2 bin 50 dolara kadar yükselen altın yeniden düşüş trendine girdi. Ons altın kar satışlarıyla 2 bin dolar sınırının altına gerilerken, gram altın fiyatları da düştü. Peki, altın fiyatları neden düşüyor? Düşüş devam edecek mi? İşte uzmanından bu soruların yanıtları…

Kritik veri sonrası altın yeniden tırmanışta! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatı ne kadar oldu?

ABD’de işsizlik maaşı başvurularının beklentilerin üzerinde artmasının ardından uluslararası borsalarda altın yeniden yükselişe geçti. Dün 2 bin doların altına gerileyen altın, kritik veri sonrası yeniden 2 bin 11 dolara kadar tırmanış gösterdi.

Dolar uluslararası borsalarda zayıflayınca, değerli metallere talep arttı! İşte altın ve gümüşte son tahminler…

Küresel piyasalardaki son gelişmelerin ardından tırmanışa geçen altın ve gümüş fiyatlarındaki yükseliş sürüyor. Altındaki çıkış potansiyelini gören uluslararası bankacılık devleri ise daha önceki tahminlerini yeniden güncelliyor. İşte Citigroup’un 2023 altın ve gümüş güncel fiyat tahminleri…

10 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.232,51 liradan satılıyor. 10 Nisan 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 10 Nisan altın fiyatları!

Ons altın 2 bin dolar sınırını geçti! Gram altın bin 250 liraya tırmandı! Altında yükseliş sürecek mi?

Uluslararası borsalarda altın yeniden 2 bin dolar seviyesini aştı. Ons altın en yüksek 2 bin 22 dolar seviyesine tırmanırken, gram altın fiyatları da yükselişe geçti. Şu saatlerde gram altın bin 250 liradan işlem görüyor.

Altında ‘resesyon’ baskısı! Uluslararası borsalarda gerileyen altın Kapalıçarşı’da da düşüşte! Gram altın kaç lira oldu?

Para piyasaları yine ABD’den gelecek haberlere kilitlenirken, bankacılık krizine ilişkin endişeler nedeniyle artan resesyon korkusu varlık fiyatlarını da etkiliyor. Uluslararası borsalarda altının ons fiyatı gerilerken, gram altın fiyatı da aşağı yönlü bir seyir izliyor.

İşte 27 Şubat haftasının piyasa gündemi! Altın fiyatları ve dolar ne olur? Borsada yükseliş sürer mi?

ABD’de enflasyonla mücadele için faiz artırımlarının devam edeceğine ilişkin mesajlar başta pay piyasaları ve emtia olmak üzere uluslararası para piyasalarını olumsuz etkiledi. Altın, gümüş ve borsa düşüş kaydederken, gelecek hafta piyasaların nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

Altın fiyatları yükselişte! 9 Şubat gram altın fiyatı kaç lira? Altında yükseliş devam edecek mi?

Uluslararası borsalarda yükselişe geçen altın, Kapalıçarşı’da da hareketli günler yaşıyor. Gram altın fiyatları, ons altına bağlı olarak yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte son dakika rakamları

Altın fiyatları uluslararası piyasada  yükselişe geçti. Sert bir hareketle son 8 ayın zirvesine çıkan altının ons fiyatı geçtiğimiz hafta 1920 dolara yükselmişti. Altının ons fiyatı bu gece yaşanan sert fiyat artışıyla 1930 doların üzerine çıktı.

Altın bugün ne kadar? 2 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.068,51 liradan satılıyor. 2 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Aralık altın fiyatları!

Altın nasıl bir seyir izleyecek? İşte uluslararası kuruluşların tahminleri

Uluslararası finans kuruluşları altın için umut vermedi. 2023 yılı için altının ons fiyatını 1650 dolar olarak öngören Fransız Société Generale yine de portföylerde altın bulundurulmasının denge unsuru olacağını belirtti.

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali Haberi

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali

51. Uluslararası Altın Portakal Film Festivali’nde Antalya’yı dev bir film platosu haline getireceklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başdanışmanı Abdurrahman Çelik ve Bakanlık yetkilileri ile birlikte Amerika’ya gitti. Los Angeles’ta Antalya’ya film platoları kazandırmak için çalışma yapacak ve temaslarda bulunacak olan heyet ayrıca Altın Portakal Film Festivali’nin Uluslararası bölümünün güçlendirilmesine yönelik görüşmeler yapacak.


Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kütür ve Turizm Bakanlığı Başdanışmanı Abdurrahman Çelik, Antalya’yı dünya sinemasının merkezlerinden biri yapmak için Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Los Angeles şehrine gitti. Kültür Bakanlığı yetkililerinin de katılacağı programlarda Amerikan film enstitüsünün önemli isimleri ile bir araya gelinecek.



ALTIN PORTAKAL’IN ULUSLARARASI BÖLÜMÜ KONUŞULACAK


51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin kapanışından...