25 / 04 / 2024

54. Cadde nerede

54. Cadde nerede

Serdivan Belediye Başkanlığı tarafından Sakarya'nın Sedirvan İlçesinde bulunan 54. Cadde Çarşı'nın inşaatı yapım ve kiralama işi 131 milyon 711 bin 149,79 TL'ye 22 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

İdealist Cadde nerede?

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Mesa Cadde nerede?

Mesa Cadde projesi Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 253 adet daireden meydana gelen projenin lansmanı bugün yapılıyor.

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

CADDE 54 projesi 2 yıl sonra teslim!

Sakarya CADDE 54 projesinde teslimlerin 2020 yılı içinde gerçekleşmesi planlanıyor. CADDE 54 projesinin tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam imkanı sağlayacağı belirtiliyor. 

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

54. Cadde nerede Haberi

54. Cadde nerede

KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIMI VE KİRALAMA İŞLEMİ İHALE EDİLECEKTİR


Serpan Belediye Başkanlığından:


Belediye Encümeninin 14.04.2015 tarih ve 149 sayılı kararı ile mülkiyeti Belediyemize ait Arabacıalanı Mahallesi 132 Ada 13 nolu parsel üzerine idaremizce belirtilen imar planı ve esaslar çerçevesinde idarenin hazırladığı avam projeler ve onaylayacağı uygulama projeleri esas alınarak ihale ilanı, ihale şartnamesi, sözleşme eki keşif ile teknik şartnamelerde belirtilen şartlar çerçevesinde bodrum katı otopark olan zemin ve 1 normal kattan meydana gelen 31.565 m2.si yer altı otoparkı olan toplam 85.350 m2 inşaat alanından oluşan 54. Cadde Çarşı inşaatının 131.711.149,79 TL muhammen bedel üzerinden işletme şartlı olarak kat karşılığı inşaat yapımı ve kiralama işlemi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ihalesi suretiyle yapılacaktır.


1 - İdarenin:

a) Adresi...