27 / 04 / 2024

6. levent projesi

6. levent projesi

Emlak Konut GYO'nun Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Yeni Yapı - Taca İnşaat'a yer teslimi yapıldı. Toplam 35 bin 856 metrekarelik arsaya 33 bin 453 metrekare inşaat yapılacak.

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! Emlak Konut GYO o rakamı açıkladı!

Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Yeni Levent projesinde konut sayısı değişti. İşte Yeni Levent projesi ile ilgili o son dakika açıklaması...

Yeni Levent'te konut sayısı değişti! 

Yeni Levent projesi kapsamında, Levent 1 Etap ve 2. Etap birleştirilerek yapı ruhsatı revize edildi ve Tadilat Yapı Ruhsatı alındı. Daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite olarak yenilendi. 527 adet konut ve 32 adet ticari ünite için de Yeni Yapı Ruhsatları alındı.

Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022! 

Dap Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi Levent'te yükseliyor. İlk etabında 448 adet konut yer alan projenin inşaat maliyeti 236 milyon 829 bin 385 lira. Peki Dap Levent'te satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Dap Levent fiyat listesi Ekim 2022!

Dap Yeni Levent'e 82 kat ön talep geldi! 

Dap Yeni Levent projesi megakent İstanbul’un merkezi konumunda, daha önce yapılmayanı yapma vizyonu ile yükseliyor. Projedeki bin konut için 82 kat ön talep geldi...

DAP Yeni Levent ön satışta! Yeni proje!

Dap Yapı'nın Levent'te hayata geçireceği Yeni Levent projesi ön satışa çıktı. Projenin 1. etabında 448 adet konuta yer veriliyor.

Yeni Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, yeni projesinin ruhsatını aldı. Yeni Levent isminin aldığı projenin tüm detayları belli oldu. Peki Dap Yapının projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

Dap Levent fiyat listesi 2022!

Dap Yapı'dan çok konuşulacak yeni bir proje geliyor. Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesinin konut fiyatları listesi ne olacak? İşte Dap Levent projesinin fiyat listesi...

Dap Levent projesi nerede?

Yeni konut yatırımlarına hızla devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için düğmeye bastı. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesinin konum bilgisi...

Dap Levent nerede? Lokasyon bilgisi!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede inşa edilecek? İşte Dap Levent projesinin lokasyon bilgisi...

Dap Levent projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Dap Yapı, Dap Levent projesinde projesi için harekete geçti. Peki Dap Levent projesi nerede yükselecek? İşte Dap Levent projesi projesi 15 soruda tüm detaylarıyla..

DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışta!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini Ağustos ayında başlatmıştı. DAP Yapı Levent projesi çok yakında satışa sunulacak. 

TOKİ Arnavutköy 6. Etap projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy 6. Etap projesi kapsamında 727 adet konut ve 8 adet dükkan inşa edecek.

DAP Yapı Levent projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden DAP Yapı, Levent projesi için ön talep sürecini başlattı.

6. levent projesi Haberi

6. levent projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini Yeni Yapı - Taca İnşaat 168 milyon 150 bin TL teklifle kazanmıştı. 


6. Levent arsası için Yeni Yapı İnşaat San. ve Tic. A.Ş. - Taca İnş. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı'na yer teslimi bugün  yapıldı. 


Toplam 35 bin 856 metrekare arsa alanına, 33 bin 453 metrekare inşaat alanına sahip olan arsa 859 ada 6 parselde yer alıyor. 


6. Levent arsasının 22 bin 302 metrekaresi gelişme konut alanı, 5 bin 58 metrekaresi ortaokul alanı, 8 bin 496 metrekaresi park alanına ayrıldı. Arsadaki binaların yüksekliğinin en fazla 8 kat olabilecek.



6. Levent'in ihale süreci için tıklayın



Esra Nur AÇKI /...