25 / 04 / 2024

6 mayıs benzin mazot lpg fiyat listesi

6 mayıs benzin mazot lpg fiyat listesi

Doların FED'in faiz artırım kararı sonrası değerinin artması akaryakıt fiyatlarında yükselişe neden oldu. Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle fiyatların sabitlenememesi motorin ve LPG'de yeni fiyatları gündeme getirdi. Motorine zam bekleniyordu LPG'de ise indirim..

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

TOKİ Nisan ve Mayıs 2024 kampanyalarını duyurdu! 6 şehirde 2 bin 435 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nisan ve Mayıs ayı projeleri kapsamında 2 bin 435 konut inşa edecek. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yeni projeleri 6 şehirde hayata geçirilecek.

Uluslararası yatırım pozisyonu Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Mayıs’a dair Uluslararası Yatırım Pozisyonu (UYP) verisini yayımladı. Bu kapsamda Uluslararası yatırım pozisyonu açığı Mayıs'ta 294,6 milyar dolar oldu.

Mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısı 2,6 milyon oldu!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), 2023 yılı mayıs ayı Aylık İstatistik Bülteni verilerini yayımladı. Verilere bakıldığında mayıs ayında İŞKUR’a kayıtlı işsiz sayısının 2,6 milyona ulaştığı görüldü.

Akaryakıt alacaklara kötü haber! İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin bugün kaç TL oldu? Motorine zam mı yoksa indirim mi yapıldı? LPG’nin litre fiyatı ne kadar oldu? İşte 30 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzine zam yolu gözüktü! İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Benzin kaç TL oldu? Akaryakıtta yeni zam olacak mı? Motorin ne kadar oldu? İşte 29 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları bugün kaç lira oldu? Benzin, motorin, LPG'de Mayıs depremi! Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte Opet, PO, BP, Shell, Total 28 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Seçim öncesinde akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzine zam mı geldi? 27 Mayıs 2023 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin ne kadar oldu? Motorine yeni zam mı yapılacak? İşte 27 Mayıs 2023 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları yeniden değişecek mi? Benzine zam mı geliyor? 25 Mayıs 2023 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin ne kadar oldu? Motorine yeni zam mı yapılacak? İşte 25 Mayıs 2023 benzin, motorin ve LPG fiyat listesi!

Benzin fiyatında son dakika! Akaryakıt fiyatları şu anda ne kadar? 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Benzin ve motorine yeni zam mı geldi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum ne? İşte 23 Mayıs 2023 benzin ve motorin güncel fiyatlar!

Araç sahiplerine kara haber geldi, fiyatlar zamlanıyor! İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 21 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara kötü haber! Zam yolda! İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Motorinden sonra benzine de zam gelecek mi? Akaryakıt fiyatlarındaki son durum nedir? İşte 20 Mayıs 2023 güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarından ters köşe! Motorin fiyatlarında şok zam! İşte 18 Mayıs 2023 güncel benzin ve motorin fiyatları!

Araç sahipleri, benzin bugün ne kadar oldu? Motorine indirim gelecek mi? sorularına bugün de yanıt arıyor. İşte 18 Mayıs Perşembe güncel benzin ve motorin fiyatları!

6 mayıs benzin mazot lpg fiyat listesi Haberi

6 mayıs benzin mazot lpg fiyat listesi

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın gelecek birkaç toplantısında 50 baz puanlık ilave faiz artışlarının masada olması gerektiğini ifade etti. Enflasyonun çok yüksek olduğunu ve neden olduğu zorluğun farkında olduklarını belirten Powell, enflasyonu düşürmek için hızla hareket ettiklerini bildirdi.

Powell, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısından kaynaklanan petrol ve diğer emtia fiyatlarındaki artışın da enflasyon üzerinde yukarı yönlü ek baskı yaptığını belirtti. Ayrıca Powell, Çin'deki Kovid-19 salgınına karşı alınan karantina önlemlerinin tedarik zinciri kesintilerini daha da kötüleştirmesinin muhtemel olduğunu kaydetti.

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya'ya karşı uygulanması planlanan yeni yaptırım paketinin içeriğiyle ilgili dün yaptığı açıklamada, "Rus petrolüne bağımlılığımızı ele alıyoruz. Açık olmak gerekirse bu kolay olmayacak. Bazı üye ülkeler Rus petrolüne bağımlı. Şimdi, Rus petrolünün yasaklanmasını teklif ediyoruz. Bu, bütün deniz ve boru hattıyla...