26 / 04 / 2024

6 milyon tl sermaye

6 milyon tl sermaye

SŞT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 6 milyon TL sermaye ile, Ayşe Şemsa İçil, Faik Ali Yeşil, Safa Yenal, Sema Yenal ve Teoman Çelebi ortaklığıyla kuruldu...

Suhan Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Suhan Otelcilik Turizm Anonim Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 6 milyon TL sermaye ile, Mustafa Eyüboğlu tarafından kuruldu...

Avrupakent GYO 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor! Halka arzdan sonra yatırımlar hızlandı!

Avrupakent GYO, Kemerburgaz'da bir siteden 650 metrekarelik dükkanı 47.6 milyon TL'ye dükkan satın alıyor. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

O ildeki konut fiyatları 5-6 milyon TL’den 1 milyon TL’ye kadar düştü!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde 6 Şubat deprem felaketinin ardından konut satışları resmen dibe vurdu. Deprem öncesi 5-6 milyon TL’ye satılan daireler şimdilerde 1 milyon TL’ye alıcı bulamaz hale geldi.

Halk GYO 2021'in 3. çeyreğinde 27.6 milyon TL kar elde etti!

İstikrarlı büyüme performansına devam eden Halk GYO'nun 2021'in üçüncü çeyreğinde net karı 27,6 milyon TL olarak gerçekleşti.  

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Ziraat GYO'dan 2021'nin ilk 6 ayında 72,6 milyon TL konsolide net kar!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Ziraat GYO),2021 yılının ilk 6 ayında 72,6 milyon TL konsolide net dönem karı elde ettiğini açıkladı.

Değerli konut vergisinden 9,6 milyon TL gelir elde edildi!

Değeri 5 milyon 227 bin TL üzerinde olan taşınmazlar için uygulanan değerli konut vergisinde ilk taksit ödemeleri başladı. Şubat ayında değerli konut vergisinden  9,6 milyon TL gelir elde edildi. 

Gebze Center AVM'nin 2020 yılı kira ekspertiz bedeli 48,6 milyon TL oldu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan Gebze Center AVM'nin ortalama doluluk baz alınarak hesaplanan kira ekspertiz bedeli toplamları KDV hariç 48,6 milyon TL, 2020 yılı sonunda elde edilen toplam kira gelirleri ise KDV hariç 34,4 milyon TL oldu. 

Pendorya AVM'nin 2020 kira geliri 4,6 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Pendorya Alışveriş Merkezi için takdir edilen 2020 yılı ekspertiz kira bedeli KDV hariç yıllık 10,3 milyon TL olup, 2020 yılı sonunda elde edilen kira gelirleri toplamı KDV hariç 4,6 milyon TL oldu.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 6 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki deposunu Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye 1 seneliğine 6 milyon TL'ye kiraladı.

Sarıyer'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Bahçeköy'de bulunan bahçeli iki kargir binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 623 bin 955 TL olarak belirlendi. 

6 milyon tl sermaye Haberi

6 milyon tl sermaye

6 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurtiçi ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Ebuziya Caddesi NO:2/A Kat:5 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ayşe Şemsa İçil, Faik Ali Yeşil, Safa Yenal, Sema Yenal ve Teoman Çelebi ortaklığıyla...