26 / 04 / 2024

6 yeni Endüstri Bölgesi

6 yeni Endüstri Bölgesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 23 milyar dolarlık 6 yeni Endüstri Bölgesi kurulduğunu bu bölgelerin de 49 bin kişiye iş kapısı olacağını açıkladı.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Karagöl Yapı ve Endüstri Mamülleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sanayicilerden özel endüstri bölgelerine destek!

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de toplam 3,7 milyar dolarlık yatırım bedeliyle kurulacak 6 özel endüstri bölgesi 49 bin 225 kişiye istihdam sağlayacak.

6 yeni endüstri bölgesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarıyla Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir’de 6 özel endüstri bölgesi ilan edildi. Bu bölgeler özel teşviklerden yararlanacak.

23 milyar TL'lik 6 yeni Endüstri Bölgesi kuruldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 23 milyar dolarlık 6 yeni Endüstri Bölgesi kurulduğunu bu bölgelerin de 49 bin kişiye iş kapısı olacağını açıkladı.

İlk endüstri bölgesi Trabzon'da kurulacak!

Üretim Reform Paketi kapsamında taşınacak sanayi sitesi sayısı Afyonkarahisar’ın da eklenmesiyle 11’e çıktı. Kurulacak 5 yeni endüstri bölgesine Trabzon’dan başlanacak.

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ever Endüstri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Bülent Açıkalın Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde açıldı.

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümsan Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özgen tarafından Çekmeköy, Taşdelen Mahallesi, Dekor Sokak'ta kuruldu.

2016'da 6 yeni havalimanı hizmete girecek!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, bu yıl içerisinde 6 yeni havalimanının hizmete gireceğini söylerken, çalışmaların gerçekleşeceği illeri açıkladı. İşte proje çalışması yapılan o iller...

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baran Endüstri İnşaat Metal ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih Alan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Beyoğlu, Karaköy, Emekyemez Mahallesi'nde kuruldu.

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

AGS Endüstri Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer Şubesi, Ayhan Şekeroğlu Şube Müdürlüğünde 567 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Sarıyer, Hisarüstü Mahallesi, Nispetiye Caddesi, Bebek Yolu Sokak'ta açıldı.

Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazisine AVM mi yapılacak?

Çevre Bakanlığı, Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin arazisine AVM ve rezidans yapımı için "çok özel" izin verdi. Öğrenciler ayağa kalktı, velileri yargıya taşıdı. Bilirkişi, "Bu rant projesi. İhtiyaç yok" dedi.

6 yeni Endüstri Bölgesi Haberi

6 yeni Endüstri Bölgesi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabı üzerinden çok önemli bir açıklama paylaştı. Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bakan Varank, bugün yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı kararnameleriyle, bürokrasiyi azaltan, yatırımcı dostu 6 yeni Endüstri Bölgesi kurulduğunu bu bölgelerin de 49 bin kişiye iş kapısı olacağını açıkladı.

Bakan Varank, 6 yeni Endüstri Bölgesi kurulduğunu ve bu nedenle cari açığın 1.7 milyar dolar düşeceğini belirtti.

49 BİN İSTİHDAM, 23 MİLYAR LİRA YATIRIM

Varank ayrıca, Endüstri Bölgeleri ile 49 bin yeni istihdam sağlanacağını, 23.1 milyar liralık yatırım da yapılacağının altını çizdi.

Bakanı Mustafa Varank'ın Twitter paylaşımı şu şekilde: