26 / 04 / 2024

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?



Ülkemizin en köklü sanayi kuruluşlarından olan İsdemir eleman alıyor. 
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticilerinden İsdemir yeni personel alımı yapacağını duyurdu.
Şirket açıklamasında, değişik birimlere ihtiyaçlar doğrultusunda eleman alımı yapılacağını bildirdi.

Açıklamaya göre, 20 Aralık 2022 salı günü başlayacak olan başvuru süresi iki hafta boyunca salı ve cuma günleri arasında saat 08’den 16.00’ya kadar gerçekleştirilebilecek.

Yassı çelik üreten entegre tesisi İsdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli olarak görev yapmak üzere işe alım yapacağını duyurdu. Adaylar, başvurularını 20 Aralık Salı gününden itibaren 2 hafta boyunca Salı–Cuma günleri arası saat 08.00’den 16.00’ya kadar İsdemir Cumhuriyet Kapı’dan yapabilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön