28 / 03 / 2024

60 Yıl Parkı ipotek

60 Yıl Parkı ipotek

İstanbul’a doğalgaz dağıtımı yapan ve yaklaşık 6.7 milyon abonesi bulunan İGDAŞ’ın, BOTAŞ AŞ’ye olan vadesi geçmiş borcu karşılığında, BOTAŞ, İGDAŞ’dan ipotek istedi.

60. Yıl Parkı’na 722 milyon liralık BOTAŞ ipoteği!

İstanbul’a doğalgaz dağıtımı yapan ve yaklaşık 6.7 milyon abonesi bulunan İGDAŞ’ın, BOTAŞ AŞ’ye olan vadesi geçmiş borcu karşılığında, BOTAŞ, İGDAŞ’dan ipotek istedi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 Yıl Parkı Şubesi bugün Pendik'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Kağıthane Ofis Park 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kağıthane Ofis Park'a ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Nurol Park 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Anda Park Millet projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Park Dedeman Levent Otel 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul merkezli "Park Dedeman Levent Otel"in 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

İzmir'de kentsel dönüşüm 60 yılın en önemli konusu!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şehir Plancı Okan Karlıdağ, Bornova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Karlıdağ, '' Kentsel dönüşüm önümüzdeki 60 yılın en önemli konusu olacaktır'' diye konuştu.

Miniso yıl sonuna kadar 60 mağazaya ulaşacak!

Japon 'fast fashion' tasarım markası Miniso, Türkiye pazarında hedef büyüttü. Miniso, yıl bitmeden 60 mağazaya ulaşmayı amaçlıyor.

TOKİ her yıl 60 bin konut ihale ediyor!

TOKİ'nin iştirak şirketi olan Emlak Yönetim A.Ş.'nin 2018 yılı koordinasyon toplantısı Bolu'da gerçekleşti. Toplantıda konuşan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, TOKİ olarak her yıl 60 bine yakın konut ihale ettiklerini söyledi.

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

60 Yıl Parkı ipotek Haberi

60 Yıl Parkı ipotek

İstanbul’a doğalgaz dağıtımında bulunan ve yaklaşık 6.7 milyon abonesi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketlerinden İGDAŞ’ın, BOTAŞ AŞ’ye olan vadesi geçmiş borcuna istinaden, BOTAŞ, İGDAŞ’dan ipotek istedi.

Hürriyet'ten Fatma Aksu'nun haberine göre; İBB Emlak Müdürlüğü, İGDAŞ’ın, İBB’den olan alacaklarına karşılık, BOTAŞ’ın kabul ettiği bir taşınmaz üzerine, BOTAŞ lehine yaklaşık 722 milyon lira bedel ile ipotek koydurulmasını uygun bulunarak İBB Hukuk Müşavirliği’nden görüş talep etti.

KADIKÖY GÖZTEPE’DE

Hukuk müşavirliği, Belediye Kanunu kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde bulunan bir taşınmazı, İGDAŞ’a olan borcu nedeniyle, İGDAŞ’ın alacaklısı olan üçüncü şahıs lehine, İBB Meclis kararı ile ipoteğin tesisinin mümkün olacağı ifade edildi. Bu kapsamda, İGDAŞ’ın İBB tarafından alacaklarına karşılık, Kadıköy Göztepe Mahallesi, Çiftehavuzlar’da bulunan 60. Yıl Parkı’nın 100 bin metrekarelik bölümü, tapu kaydında, birinci derecede...