19 / 04 / 2024

60. yıl

60. yıl

Sektörün itibarını yurt içi ve yurt dışında koruyup gelişmesini sağlamak, kaliteli üretim ve gelişmiş teknolojiyle, sürdürülebilir büyüme içerisindeki konumunu artırmak amacıyla kurulan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği(TÇMB) 60. yılını kutladı. 

Almanya'da ev fiyatlarında tarihi düşüş! 60 yıldır görülmemiş oranda düştü!

Almanya'da 2023 yılında konut fiyatlarının en az 60 senedir görülmemiş oranda düşüş gösterdiği belirtildi. Araştırmayı yapan kurum söz konusu bu düşüşün bir "fiyat düzeltme evresi" olduğunu dile getirdi.

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Kredi çekmek isteyenlere kötü haber! Kredi faizlerinde 21 yılın rekoru! İlk kez yüzde 60 sınırı aşıldı! 

Seçimlerden önce yüzde 25 olan ihtiyaç kredi faizleri, 21 yıl aradan sonra ilk kez yüzde 60 sınırın aşarak tarihi rekorunu kırdı.

PTT'den 2023 yılında iş fırsatı: Türkiye genelinde 81 ilde 60 bin yeni personel alınacak!

PTT, 2023 yılında işe alım sürecini başlatmaya hazırlanıyor. PTT bu yıl 60 bin yeni personel almayı planlıyor. Uzun zamandır beklenen bu personel alım ilan sonunda duyuruluyor. Şu an 81 ilde PTT iş başvuru platformu aktif olarak kullanılabiliyor. İşte detaylar...

Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını resmen açıkladı!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününü yükselişle kapattı. Bankalararası piyasalarda dolar/TL kuru 29,60 TL seviyesinden işlem gördü. Peki dolar bugün ne kadar oldu? Dolar ne kadar olacak? Merkez Bankası doların yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. 

Cari açıkta büyük tehlike! Son 11 yılın rekoru kırıldı!

Cari işlemler dengesi mayısta 7,9 milyar dolar açık verirken, kesintisiz açık verilen dönem 19 aya, beş aylık açık 37,7 milyar dolara ulaştı. Yıllık cari açık yaklaşık 60 milyar dolarla son 11 yılın en yüksek düzeyine çıktı.

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Prof. Dr Süleyman Pampal'dan tüyler ürperten uyarı: İstanbul depremi için beş altı yıl zaman kaldı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr Süleyman Pampal, İstanbul depreminin kapıda olduğunu dile getirerek, İstanbul depreminin yüzde 60-70 ihtimale yükseldiğini söyledi. Pampal, "Şurada beş altı yıl zaman kaldı." dedi.

Yeni yıl hediyeniz hazır mı? Emel pırlantada tam tamına yüzde 60 indirim başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıl hediyesi arayanlar için Emel Pırlanta tam tamına yüzde 60 indirim kampanyasını duyurdu. Yılbaşı hediyeniz hazır mı? Cevabı ''hayır'' olanlar için işte Emel Pırlanta 29 Aralık 2022 fiyat listesi.

Merkez Bankası’ndan flaş karar! Yıl sonu enflasyon beklentisi değişti

TCMB tarafından gerçekleştirilen ankete göre; ağustos ayı ile ilgili sonuçlarına TÜFE yıl sonu beklentisi bir önceki anket döneminde % 69, 94 iken, bu anket döneminde % 70, 60 oldu. İşte detaylar…

Emlak Konut GYO'dan 1 yıl ödemesiz dükkan kampanyası!

Emlak Konut GYO, İstanbul, Kocaeli, Niğde ve Nevşehir’deki dükkânlar için yeni bir kampanya başlattı. Vatandaşa 60 ay sıfır faiz ya da 10 yıl düşük faizli seçenek sunulurken, 1 yıla kadar ödemesiz dönem imkânı da tanınıyor.

Tekirdağ’daki binaların yüzde 60'ı 2000 yılı öncesi yapıldı, büyük bir kısmı risk içerisinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tekirdağ'da 200 bin binamız var. 200 bin binamızı incelediğiniz zaman yüzde 60 binamız 2000 yılı öncesi yapılmış yapılar. Yani 99 yönetmeliği sonrası yapılmış yapılar. Bu yapıların da büyük bir kısmı risk içerisinde" dedi.

60. yıl Haberi

60. yıl

Yaklaşık 100 ülkeye, yıllık 10 milyon tonu aşan ihracat ile Türkiye'yi üretimde Dünya 4.sü, Avrupa’daise lider konuma taşıyan çimento sektörünün en önemli oyuncuları Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin 60. yıl Balosu’nda bir araya geldi.

Türk Çimento sektörü; yolculuğuna 1911 yılında 20 bin ton üretim kapasitesiyle başlayarak,bugün yıllık 85 milyon ton klinker üretim kapasitesine ve 500 milyon dolarlık ihracat hedefine ulaşarak ülke ekonomisinin yapı taşlarından biri haline geldi. Türkiye çimento sektörüyle, Avrupa’da birinci, dünyada 4. çimento üreticisi konumunda ve 100’e yakın ülkeye ihracat yapan dünyanın ilk 5 ihracatçı ülkesi arasında bulunuyor.

Sektörün faaliyetlerini yurtiçi ve yurtdışında tanıtmak, sürdürülebilirve çevreye değer veren iklim politikalarıyla bütünsel bir anlayış yaratmak için kurulan Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) geçtiğimiz günlerde kuruluşunun 60’ıncıyılını özel bir balo davetiyle kutladı.