26 / 04 / 2024

7 milyon bina riskli

7 milyon bina riskli

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde büyük hedef: 20 senede 7 milyon bina yenilenecek!

Türkiye’de ortalama 7 milyon binanın kentsel dönüşüme alınması gerekiyor. Kentsel dönüşümün mali tablosu ve gelecek dönemde yapılması gerekenlere Meclis Deprem Komisyonunun raporunda detaylarla yer verildi. 

Çengelköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi, 841 ada, 25 ve 20 parselde yer alan binayı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bitlis Tatvan'da 18.4 milyon TL'ye icradan satılık 7 katlı bina ve arsa!

Tatvan İcra Dairesi Müdürlüğü, Bitlis Tatvan Çayırönü'nde yer alan 7 katlı bina ve arsasını 18 milyon 412 bin 318 TL'ye icradan satışa çıkarıldı.

Muş'ta 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muş İli, Merkez İlçesi, Yeşilce Köyü, Sapne Arkı mevkiinde yer alan bina ve tarlası 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 10 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Sarıyer'de 7.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yenimahalle Mahallesi'nde yer alan bina vasıflı gayrimenkul 7 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 25 Temmuz olarak belirlendi. 

Fethi Hinginar: Türkiye'de 5 milyon obez bina var!

Türkiye'de deprem riski taşıyan 7 milyon bina var. Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Sağlıksız yapılan bir bina ne kadar ağır olursa, o kadar yüksek oranda yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır." dedi.

20 yılda 7 milyon bina kentsel dönüşümle yenilenecek!

Kentsel dönüşüm faaliyetlerine ilişkin olarak resmi verileri ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı açıklıyor. bakanlığın açıkladığı bilgilere göre 20 yılda 7 milyon bina kentsel dönüşümle yenilenecek ve yaklaşık maliyeti 900 milyar lira olacak.

Nazım Yavuz: 7 milyon bina ve çatı depreme hazır değil!

M. Nazım Yavuz, Türkiye’de konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ının yenilenmesi veya güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “7 milyon bina ve çatının güçlü bir depremde güvenli olmayacağı öngörülüyor. " dedi.

Çankaya'da icradan 7.7 milyon TL'ye satılık bina ve arsa!

T.C. Ankara 22. İcra Dairesi Çankaya Güzeltepe'de bulunan 16 dairelik binayı ve yanındaki boş arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 7 milyon 742 bin 800 TL olarak belirlendi.

İdris Güllüce: 7 milyon bina yenilenmeli!

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi.

İdris Güllüce:Ülkemizde 7 milyon civarı problemli bina var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce:Ülkemizde 7 milyon civarı problemli bina var. Bir an evvel bunları yenilememiz lazım.

Kayalar Kimya'ya 7 milyon dolarlık üretim tesisi ve ek bina!

Türkiye'nin en büyük boya ve vernik üreticilerinden Kayalar Kimya, yaklaşık 7 milyon dolarlık ek bina ve üretim tesisi yatırımını 2015 yılının ilk ayında devreye alacağını açıkladı.

7 milyon bina riskli Haberi

7 milyon bina riskli

Kentsel dönüşümdeki rant eleştirilerine yanıt veren Bakan Güllüce, "Şimdi Hatice ablanın bir evi var. Binası eski ve yıkılmak üzere. Belediye onun binasını yıkmış ve yeni bir daire vermiş. Bu rantsal dönüşümse varsın Hatice abla rant kazansın" dedi. 


7 MİLYON RİSKLİ YAPI VAR

Bursa'da İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSIAD) üyeleriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli olduğunu söyledi. Deprem konusunda Türkiye'nin gerçeklerini hatırlatan Bakan Güllüce, "Allah bu ülkeye bir daha yaşatmasın. Biz hangi partiden, hangi zihniyetten olursa olsun bütün belediye başkanlarına kentsel dönüşüm konusunda onay veriyoruz. Bu olayın rantsal dönüşümü yok. Bu memlekette 7 milyon problemli binamız var. 1 saat evvel de bu binaları yenilememiz lazım" dedi. 


BİR GARİP TÜRKİYE

Kentsel dönüşümü rantsal...