29 / 03 / 2024

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’ nın ödül töreni 15 Nisan 2014 Salı günü Esma Sultan Yalısı’ nda yapılacak. Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla düzenlenecek...

Çin'de konut satışları yüzde 3,7 düştü!

Çin Ulusal İstatistik Bürosu tarafından açıklanan verilere göre Çin'de konut satışları olumsuz seyrine devam ediyor. Açıklanan resmi rakamlara göre konut satışları, ocak-ekim döneminde döneminde yüzde 3,7 düşüş gösterdi.

SON DAKİKA! 7 şiddetinde deprem! Resmen beşik gibi sallandı!

Fas’ta yerel saatle 23.10 sularında 7 şiddetinde deprem meydana geldi. Fas Ulusal Jeofizik Enstitüsü, ülkede yaşanan depremin 7 büyüklüğünde olduğunu açıkladı.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

ABD'de konut fiyatları Mart'ta yüzde 0,7 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Mart ayında aylık bazda mevsim etkisinden arındırılmış olarak yüzde 0,4 oranında, bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 0,7 arttı. 

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

ABD'de ulusal konut fiyat endeksi rekor yükselişini sürdürdü!

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ABD'de S-P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi,Temmuz 2021'de geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 19,7 arttı.

ABD'de konut fiyatları ağustosta yüzde 5,7 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, ağustos ayında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 5,7 artış gösterdi.

ABD'de konut fiyatları Nisan'da yüzde 4.7 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, Nisan ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,7 arttı.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

İngiltere'de 'evsiz' ölümleri son 7 yılın en yüksek seviyesinde!

İngiltere Ulusal İstatistik Ofisi tarafından yayınlanan rapora göre, İngiltere ve Galler'de sokakta ölen evsizlerin sayısının son 7 yılın en yüksek seviyesine ulaştı...

Özlem Karaca ev kadınıydı fabrika kurdu! 7 ülkeye mobilya ihraç ediyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan ve 1 sene öncesine kadar ev kadını olan Özlem Karaca, iş kadını olma hayalini gerçekleştirdi.

İşte Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması'nın sonuçları!

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 123 projenin değerlendirildiği yarışmada 35 eser ödül aldı.

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni Haberi

7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğü, Türkiye İhracatçılar Meclisi işbirliği, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri organizatörlüğü, İstanbul, Ege ve Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin katkısıyla düzenlenen 7. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nın ödül töreni 15 Nisan 2014 Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak. Ekonomi Bakanı Sn. Nihat Zeybekçi’nin katılımıyla...