19 / 04 / 2024

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi iletişim

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi iletişim

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung büyük ses getirecek DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini piyasaya sürdü!

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyası olan bulaşık makinesi, evlenecek çiftlerin ve evine beyaz eşya almak isteyenlerin ilk tercih ettiği ürünler arasında yer alıyor. Samsung da bu nedenle DW60M5044FW/TR bulaşık makinesini cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Borç nedeniyle İstanbul Başakşehir’deki taşınmazlar satışa çıkarıldı

İstanbul Başakşehir ilçesindeki bir borç nedeniyle, aşağıda cinsi, miktarı ve değerleri belirtilen taşınmazlar satışa çıkarıldı. İlgili taşınmazlar, e-devlet üzerinden erişim sağlanabilen esatis.uyap.gov.tr adresinde 2023/22531 TLMT. sayılı dosya numarasıyla detaylı olarak görüntülenebilir.

İnegöl'de İcra Dairesi Tarafından Satışa Çıkarılan Daireler Fırsatını Kaçırmayın!

İnegöl ilçesinde bulunan ve icra dairesi tarafından satışa çıkarılan 133 m² daireler büyük ilgi görüyor. Eşsiz fırsatları kaçırmamak için mahcuzun ayrıntılı görsellerine ve artırma şartlarına esatis.uyap.gov.tr adresinden 2022/1515 TLMT. dosya numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Samsung RZ20BG3000WW/TR derin dondurucu kaç TL, özellikleri ne? 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RZ20BG3000WW/TR dikey derin dondurucu, 188 litre kapasitesi ve 6 çekmecesiyle farklı ürün gruplarını rahatça saklama imkanı sunuyor. Peki, Samsung RZ20B3000WW/TR derin dondurucu, en uygun nereden alınır? İşte detaylar... 

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung MS23J5133AT/TR 23 Lt Mikrodalga indirime girdi! 19 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecek çiftler, Samsung MS23J5133AT/TR 23 Lt Mikrodalga fırın yüzde 23 indirimle Carrefoursa sitesinde internete özel indirimle satışa sunuldu. Peki mikrodalga indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Seri sonu ürünlerde yüzde 60’a varan indirimler decathlon.com.tr’de. İşte 21 Eylül 2022 Decathlon fiyat listesi

Spor giyim ve spor malzemeleri markası Decathlon seri sonu ürünlerde yüzde 60’ı bulan indirimler uyguluyor.  Her türlü spor dalına yönelik A’dan Z’ye tüm malzeme, giyim ve aksesuar ürünlerini tüketiciyle buluşturan Decathlon, spor severlerin ilk adresi olma niteliği taşıyor.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi iletişim Haberi

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi iletişim

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu Türkiye sınırları içerisinde aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmektir. 1. Basalia katkısı ile evsel katı atıklar, kanalizasyon suyu, çöp sızıntı suyu, baca gazı, maden atıkları, organik, inorganik, sıvı ve gaz formundaki atıkların işlenerek geri dönüşümlerinin sağlanması, değerli madenler elde edilmesi, 2. Şirket ortaklarından Ahmet BAŞAL tarafından keşfedilen, telif hakları Ahmet BAŞALa ait olan ve iş bu şirkete bir ticari sözleşme ile kullandırılan Basalıa ve Basalıa Prosesi ile organik + inorganik kökenli katı sıvı-gaz formundaki tüm atıkları / materyalleri bertaraf...