18 / 04 / 2024

9. Meslek Gurubu toplantısı

9. Meslek Gurubu toplantısı

9. Meslek Gurubu toplantısı 10 Ocak Cumartesi günü saat 10.00 da, Komite Başkanı Ali Osman Yeşilyurt başkanlığında grup üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm ada bazlı olmalı denildi.

5.200 lira ile 9.000 lira arasında maaşla 5 bin kişi hemen işe alınacak! Son başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarında toplam 5 bin 3 personel alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu pozisyonlar için maaşlar 5 bin 200 TL ile 9.000 TL arasında değişiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

İŞKUR 81 ilde 5.000 TL - 9.000 TL maaş aralıklı, deneyimli deneyimsiz personel arıyor!

Türkiye İş Kurumu (İşkur) Türkiye genelinde  5.000 TL-9.000 TL maaş aralıklı, deneyimli deneyimsiz personel alacağını duyurdu. Peki İŞKUR'da hangi meslek gruplarında açık var? İŞKUR iş başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar.

Kanal İstanbul protokolü mahkemelik!

Tartışmaların odağında yer alan çılgın proje Kanal İstanbul için 2018 yılında İBB-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı- Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasında imzalanan protokole; TMMOB’a (Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği) bağlı 9 meslek odasının açtığı iptal davası karar aşamasına geldi.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Şişli Meslek Yüksekokulu'na intifa hakkıyla 9 gayrimenkul verildi!

Şişli Meslek Yüksekokulu, değeri 500 milyon dolar olan 9 gayrimenkün kiralama değil intifa hakkıyla alındığını ve hiç ücret ödenmediğini belirtti.

2015'te rağbet gören 9. meslek emlak komisyonculuğu!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 2015 yılında rağbet gören ilk 10 mesleği açıklandı. En çok rağbet gören mesleklerin arasında emlak komisyonculuğu ve danışmanlığı da yer aldı.

Orhangazi TSO: Kentsel dönüşüm ada bazlı olmalı!

9. Meslek Gurubu toplantısı 10 Ocak Cumartesi günü saat 10.00 da, Komite Başkanı Ali Osman Yeşilyurt başkanlığında grup üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüm ada bazlı olmalı denildi.

Esenyurt Belediyesi trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak!

Esenyurt Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde trampa karşılığı meslek orta öğretim okulu yaptıracak. Tahmini yatırım maliyeti 9 milyon 521 bin 639 TL olan okul ihalesi 17 Aralık 2014 Çarşamba günü gerçekleştirilecek...

Meslek odaları tank fabrikası arazisinin imar planına dava açtı!

İstanbul Zeytinburnu sahilinde imara açılıp 16.9 Kuleleri' ne benzer bir yapılaşma getirilen tarihi Zeytinburnu Tank Fabrikası arazisinin imar planları meslek odaları tarafından yargıya taşındı.

Isparta'da 9 bin metrekarelik alanda okul yapımı için onay verildi!

TOBB ve ITSO işbirliğinde İsparta'ya yapılması planlanan teknik ve endüstri meslek lisesi için Belediye Meclisi, Gül Petek Sanayi Sitesindeki 9 bin m2'lik alana onay verdi..

9 ilde 10 yeni sağlık meslek lisesi kurulacak!

Milli Eğitim Bakanlığı, sağlık personeli açığını kapatmak için 2013-2014 eğitim öğretim yılında 9 ilde 10 yeni sağlık meslek lisesini hizmete açacak. Liselerin 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmete açılması planlanıyor...

şžanlıurfa Defterdarlığı'ndan 9 arsayla eğitime destek!

şžanlıurfa Defterdarlığı Karaköprü 'de 9 arsa karşılığı 16 derslik kız meslek lise ve 32 derslik ilköğretim okulu yaptırmak üzere harekete geçti. Defterdarlık 'tan yapılan açıklamalara göre tahmini fiyatı 7 milyon 526 bin 645 TL

9. Meslek Gurubu toplantısı Haberi

9. Meslek Gurubu toplantısı

Orhangazi'de yeni imar alanlarının açılma çalışmaları, mevcut imar alanlarının yetersizliği ve kentsel dönüşüme geçişte nasıl bir yol haritası çizilmesi gerektiği konularının yer aldığı toplantı, 9.meslek grubu başkanı Ali Osman Yeşilyurt'un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. 

Orhangazi'nin her geçen gün giderek büyümesi ve bu nedenle yeni yerleşim alanlarına ihtiyaç duyulması toplantının birinci gündem maddesini oluşturdu. Artan arsa talepleri doğrultusunda yeni imar alanı bulmakta sıkıntı yaşadıklarını dile getiren müteahhitler, bu konuya ilgili kurumlarca bir çözüm bulması konusunda hem fikir oldu. Orhangazi'de ki imar sıkıntısının mevcut arsa fiyatlarını arttırması ve daha önceden çıkan imar yasasıyla zemini sağlam bölgelerde 2 ve 3 kata kadar izin verilirken, şehir merkezi ve toki bölgesinde 7- 8 kata kadar binalar yapılabildiğini Arapzade ve Tekke mahallelerinde ada bazlı kentsel dönüşümle...