23 / 04 / 2024

908 turistik tesis

908 turistik tesis

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Kemer'de 12.8 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 10 ada 4 parselde yer alan turistik tesisi 12 milyon 840 bin 30 TL'ye satıyor...

Ordu'da 8.1 milyon TL'ye turistik tesis yapım işi ihalesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da turistik tesis yapım işi ihale ediyor. İhale 20 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Mersin Erdemli'de 34.1 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin ili, Erdemli ilçesi, Tömük Mahallesi, 75 ada, 56 parselde yer alan turistik tesis ve arsasını 34.1 milyon TL'ye satıyor.

Şile’de deniz kıyısındaki arazinin imarı 'turizm konut' olarak değiştirildi!

Şile Belediyesi’ne ait deniz kıyısındaki ağaçlarla kaplı yaklaşık 35 bin metrekarelik arazinin "turistik tesis" olan imarı, yatırımcı için uygun hale getirilerek “turizm konut” yapıldı.

İstanbul’da turistik tesis sayısı 10 yılda yüzde 53,4 arttı!

İstanbul’da ağırlanan ve hedeflenen turist sayıları her sene katlanarak artarken, bu büyüklükteki turist kalabalığının ihtiyacına yanıt verecek tesislerin sayısı da 10 yılda yüzde 53,4 arttı.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Pamukkale'de 4.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Denizli İli, Pamukkale İlçesi, Karahayıt Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 4 milyon 318 bin 178 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Afyonkarahisar Merkez'de 3,6 milyon TL'ye Turistik Tesis alanı!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan Turistik Tesis Alanı 3 milyon 685 bin 781,90 TL bedelle satılıyor.

Sapanca Hills 18.3 milyon TL'ye icradan satışta!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan Sapanca Hills turistik tesis icradan satışa çıkarıldı. Sapanca Hills için 18 milyon 379 bin 107 TL bedel isteniyor.

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

908 turistik tesis Haberi

908 turistik tesis

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.


Muğla 349 tesisle Ege'de en çok Turizm tesisinin satışa çıkarıldığı il oldu. İzmir'de ise toplam 203 tesis satışa çıkarıldı. Bu tesislerin 42'si otel, 15'i apart otel, 108'i butik otel, 8'i motel, 16'sı pansiyon, 14'ü tatil köyü.


Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği Başkanı Mehmet İşler, toplam yatak kapasitesinin yüzde 2'sinin el değiştirdiğini, sezon sonuna kadar bu oranın yüzde 12'ye ulaşmasından endişe duyduklarını...