29 / 03 / 2024

a sınıfı ofisler

a sınıfı ofisler

Gayrimenkuldeki yüksek hız, İstanbul’da yeni ofis bölgelerinin oluşmasını sağlıyor. İstanbul’da Ümraniye, Kartal gibi ikincil ofis bölgeleri öne çıkmaya başladı. 2020 yılında kentte 7 milyon metrekarelik A sınıfı ofis stoku oluşması bekleniyor.

Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu!

İstanbul'daki paylaşımlı ofis alanları, yılın ilk çeyreğinde yüzde 25 büyürken, Levent - Etiler'deki birinci sınıf ofis kiraları yıllık metrekare başına 415 Euro'yu buldu. İşte bölge bölge kira rakamları...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

2024 yılında geçerli olacak ehliyet fiyatları! A-B-C-D-E sınıfı ehliyet fiyatları zamlandı mı, ne kadar oldu?

2023 yılında A, A1, A2 ve F sınıfı ehliyetler için harç ücreti 825 TL, değerli kağıt bedeli 624 TL ve vakıf payı ise 145 TL olarak belirlenmişti. Toplamda ödenmesi gereken ücret 1.594 TL'ydi. Bu ücretlerin 2024 yılında ne kadar olacağı ise şu an merak konusu. İşte güncel ehliyet fiyat listesi…

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Bulaşık makinesi almak isteyenlere müjde! Sınıfının en iyilerinden Profilo BMS662V5 solo bulaşık makinesi satışa çıktı!

Profilo, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli bir haber vererek sınıfının en iyilerinden BMS662V5 solo bulaşık makinesini görücüye çıkardığını duyurdu. BMS662V5 solo bulaşık makinesi, Profilo’nun resmi internet sitesinde sergilenmeye başladı.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

MediaMarkt’ta Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi 9 taksit imkânıyla satışa sunuldu!

Evlerin yeni olmazsa olmaz beyaz eşya ürünü haline gelen kurutma makinesi, artık özellik her ev kadınlarının hayallerini süslüyor. MediaMarkt, piyasaya iddialı bir giriş yapan Grundig GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni 9 taksit imkânıyla satışa sundu.

a sınıfı ofisler Haberi

a sınıfı ofisler

Türkiye’de ticari gayrimenkul konusunda son yıllarda ciddi bir yatırım yarışı var. Bu yarışta birbiri ardına geliştirilen nitelikli ofis projeleri öne çıkıyor. Bu gelişmede çevre ülkelerde yaşanan karışıklık nedeniyle uluslararası şirketlerin bölge operasyonları yönetmek üzere İstanbul’u ofis üssü seçmelerinin büyük etkisi var. Son yıllarda bölgesinde cazibe merkezi haline gelen İstanbul, yerli ve yabancı firmalar için de ofis üssü haline gelmiş durumda.


İstanbul’da merkezi iş alanı (MİA) olarak adlandırılan Levent – Maslak hattında ofis doluluklarının artması ve kurdaki yükselişin yarattığı maliyetler, Ümraniye, Kartal, gibi ikincil ofis bölgelerini öne çıkıyor. Maliyetlerini düşürmek isteyen kimi şirketler, ofislerini metrekare kiraları daha cazip olan ikincil bölgelere taşımaya başladılar. Ekonomist dergisi olarak hazırladığımız ofis dosyamızda sektördeki gelişmeleri ve öne çıkan projeleri mercek altına aldık. 


İstanbul'da bölgelere göre A...