25 / 04 / 2024

AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat

AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat

AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat Grubu Otomotiv ve Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Kaplan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa Emlak Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yıldız tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kare Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Restorasyon İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hidayet Birşey, İbrahim Özcan Aydın, Muhammed Akdemir ve Sacide Tanseli Özer ortaklığında kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mti Gayrimenkul Restorasyon Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  200  bin TL sermaye bedeli ile S Habip Çiftçi tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Hayko Cepkin Kuşadası'nda gayrimenkul sektörüne atıldı! 

Rock müziğin efsane isimlerinden Hayko Cepkin gayrimenkul sektörüne atıldı. Cepkin Kuşadası'nda restorasyon işine girecek. 

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vadeli A1+!    

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A1+, her iki not görünümünü ise "stabil" olarak belirlendi...

Fours Gayrimenkul İnşaa Taahhüt Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı! 

Fours Gayrimenkul İnşaa Taahhüt Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Adb Gayrimenkul Dış Ticaret İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Adb Gayrimenkul Dış Ticaret İnşaat Ve İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bassem Ramadan, Ammar Hamwı Fusstok ve Deıaa Alhddad ortaklığında kuruldu. 

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zone Gıda Restoran ve Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mouhamad Sıbaı, Nuha Sayadı ve Alıaa Alrefaı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat Haberi

AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat

AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat Grubu Otomotiv ve Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Kaplan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat Grubu Otomotiv ve Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü tarihi binalara ait restorasyon işleri,her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AA Restorasyon Gayrimenkul Yatırım İnşaat Grubu Otomotiv ve Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Etiler, Nispetiye Caddesi, Seyran Apartmanı, No:35 Kat:6...