25 / 04 / 2024

AB İnşaat Bayrak Konakları satılık

AB İnşaat Bayrak Konakları satılık

İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat,AB Yaşam Evleri’nin kısa sürede satışması sebebiyle İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

AB'de inşaat üretimi Ocak ayında yüzde 0,9 arttı!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin devam ettiği 2021 yılının Ocak ayında yüzde 0,9 oranında arttı.

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

AB'de inşaat üretimi Aralık ayında yüzde 3,3 düştü!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin katı biçimde uygulandığı geçen yılın aralık ayında bir önceki aya göre yüzde 3,3 oranında azaldı.

AB'de inşaat üretimi 2020 Kasım'da yüzde 1,2 yükseldi!

Avrupa Birliği'nde (AB) inşaat üretimi, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerinin sıklaştığı 2020 yılının kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,2 artış gösterdi. 

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ab Balcı İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Balcı tarafından kuruldu.

Ahşabın sürdürülebilir mimari üzerindeki etkisi!

The Circle, İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliğiyle, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturulup konuşan Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar etkinlik serisi, ahşabın sürdürülebilir mimari üzerinde bulunan etkisi konuşuldu.

İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık'ta yaşanacak!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "İnşaat sektöründe özlenen hareketlilik Kasım ve Aralık aylarında yaşanacak" dedi...

Muhsin Bayrak: İnşaat sektörünün can suyuna ihtiyacı var!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bayrak, "Devlet bankaları gibi özel bankaların da tüketici kredilerindeki faizleri aşağıya çekmesiyle ancak kötü günler geride kalacaktır. Türk İnşaat sektörünün bu can suyuna ihtiyacı var" dedi...

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bayrak Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Salahittin Bayrak tarafından kuruldu. 

AB İnşaat Bayrak Konakları satılık Haberi

AB İnşaat Bayrak Konakları satılık


İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı. Hayata geçirildikten sonra satışa sunulan AB Yaşam Evleri’nin büyük ilgi görmesi ve kısa sürede dairelerin satılmasının ardından geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Bayrak Konakları Projesi’ne start verildi. 



İnşaat sektöründe faaliyet gösteren AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine start verdi. Valikonağı caddesinin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi, merkezi konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bin metrekare arazi üzerinde 2 blok 28 dairenin yer aldığı projede, 100 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1’lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekler de mevcut. Nişantaşı Bayrak Konakları 30 Ağustos 2015 tarihinde tamamlanacak. 


Çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen...