29 / 03 / 2024

ABC Gayrimenkul adres

ABC Gayrimenkul adres

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Kalay ve Selma Erdoğan Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Mehmet Cevdet Malkoç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 1 Gayrimenkul Danışmanlık Ve Aracılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz tarafından kuruldu.

Ali Öztürk: Aynı bölgede bile kira çarpanları arasında fark var!

30 Mart'ta gerçekleştirilen Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısına katılan Remax ABC Gayrimenkul Danışmanı Ali Öztürk, kira çarpanları hakkında konuştu.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

ABC Gayrimenkul adres Haberi

ABC Gayrimenkul adres

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

ABC Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Tekstik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her nevi gayrimenkul mallar ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında gerçek ve tüzel kişiler,resmi kurum vekuruluşlara danışmanlık yapmak,gerekli bilgi birikimleri yaparak aktarmak,piyasalar ile ilgili araştırma yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Caddebostan Mah. Bağdat Cad. No:292/2 KADIKÖY