26 / 04 / 2024

abd az perili ev satış ilanı

abd az perili ev satış ilanı

Pensilvanya eyaletinde "az perili" bir ev satışa çıktı. Dunmore kentindeki dört odalı evi satmak için internete ilan veren Gregory Leeson, "Birazcık hayaletli. Ancak ciddi bir şey yok. Sadece bazı ayak sesleri geliyor. Gece 3:i3'te biri duvarlara vuruyor.

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Finans uzmanları uyardı: 10 ABD bankası daha iflas edebilir!

ABD’de 3 gün içerisinde iki bankaya kayyum atanması ile dünya borsalarında ciddi düşüşler yaşanırken uzmanlar domino etkisi ile en az 10 ABD bankasının daha iflas edebileceğini belirtti.

12 bin 500 lira maaşla hemen en az ilkokul mezunu işçiler alınacak! İşte personel alımı başvuru ekranı!

12 bin 500 lira maaşla en az ilkokul mezunu işçiler alınacağı belirtildi. İşte ABD Büyükelçiliği'nin yayımladığı ilan için aranan şartlar ve başvuru ekranı...

ABD'de inşaat harcamaları Kasım'da beklenenden az arttı!

Merakla beklenen resmi rakamlara göre, ABD'de inşaat harcamaları, Kasım ayında aylık bazda yüzde 0,4 arttı.

ABD'de inşaat harcamaları Mart'ta beklentilerin altında yükseldi!

ABD'deki inşaat harcamaları verileri açıklandı. Verilere göre, Mart 2021'de inşaat harcamaları aylık bazda yüzde 0,2 arttı ve piyasa beklentilerinden daha az yükseldi.

ABD'de inşaat harcamaları Şubat ayında beklenenden az düştü!

ABD'de inşaat harcamaları, Şubat ayında aylık yüzde 0,8 azalarak piyasa beklentilerinin altında düşüş gösterdi.

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında beklenenden az arttı!

ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 4,3 artışla 974 bine yükseldi.

ABD'de inşaat harcamaları Nisan ayında yüzde 2,9 azaldı!

ABD'de inşaat harcamaları, Nisan ayında piyasa beklentisinden az bir düşüş göstererek yüzde 2,9 azaldı.

Helmut Sachers, 5 yılda en az 5 şube açacak! 

Kahve markası Helmut Sachers, ABD'den Kanada'ya, Japonya’dan Katar'a kadar 39 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye'de de büyümeyi hedeflediklerini belirten CEO Mehmet Çolak, "5 yılda en az 5 şube açmayı planlıyoruz" dedi...

ABD'de konut başlangıçları Mart ayında beklenenden az arttı!

ABD'de konut başlangıçları Mart ayında yüzde 1,9 artışla beklentinin altında kaldı. Yüzde 0,3 artması beklenen inşaat izinleri ise yüzde 2,5 yükselerek beklentiden fazla oldu. 

ABD'de inşaat harcamaları beklenenden az arttı!

ABD'de inşaat harcamaları, Şubat'ta yüzde 0,4 artış beklentisine karşın yüzde 0,1 yükseldi.

ABD'de konut başlangıçları Kasım ayında yüzde 3,3 arttı!

ABD'de konut başlangıçları kasım ayında yüzde 3,3 düşüş beklentisine aksine yüzde 3,3 artış gösterdi. Kasım ayı inşaat izinleri ise yüzde 1,4 düşüşle beklenenden az geriledi. 

Avrasya Tüneli'nin ismi Sultan 2. Abdülhamid olmalı!

Yıldız Sarayı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Uslu, İstanbul Boğazı altında inşa edilen ve kamuoyunda "Avrasya Tüneli" olarak bilinen İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi Projesine, Sultan 2. Abdülhamid'in adının verilmesinin milli vefanın bir simgesi olacağını ifade etti.

abd az perili ev satış ilanı Haberi

abd az perili ev satış ilanı

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde "az perili" bir ev satışa çıktı. Dunmore kentindeki dört odalı evi satmak için internete ilan veren Gregory Leeson, "Birazcık hayaletli. Ancak ciddi bir şey yok. Sadece bazı ayak sesleri geliyor. Gece 03:03'te biri duvarlara vuruyor. Bunu da çok sessiz bir çığlık takip ediyor. 

Çığlığı neredeyse duymuyorsunuz bile. Bir de, arada bir banyo aynasına bakarken arkanızda soluk tenli biri beliriyor. Ama bu sadece ikinci katın banyosunda oluyor" ifadelerini kullandı. 


Dürüstlüğü sebebiyle takdirle karşılanan Leeson, "Neden bunları ekledim bilmiyorum. Sanırım yalan söyleyemedim" dedi. Ev sahibi, henüz bir müşteri çıkmadığını...