28 / 03 / 2024

abd konut fiyatları mart 2019

abd konut fiyatları mart 2019

ABD'de konut başlangıçları Mart ayında 2017'den bu yana en düşük seviyeye düştü. Verilere göre konut başlangıçları yüzde 0.3 düşüş göstererek 1.139 milyon oldu.

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Rekor sürdü: ABD'de konut fiyatları 9. ayda da yükseldi!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre ABD'de konut fiyatları 9. ayda da yükselerek rekoruna devam etti. İşte detaylar...

ABD’de konut fiyatları temmuz ayında arttı! Bir yıllık artış yüzde 1 oldu!

ABD'de konut fiyatları temmuzda artış yaşadı. Buna göre, S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, temmuz ayında bir önceki yılın aynı kıyasla göre yüzde 1 oranında artış kaydetti.

ABD'de konut fiyatları artış hızı yavaşlamaya devam ediyor!

ABD'de S-P Case-Shiller 20 kentteki konut fiyatlarına ilişkin endeks, geçen sene  Kasım ayında yıllık bazda yüzde 6,8 arttı ve önceki aylara kıyasla yavaşlama göstermeyi sürdürdü.

ABD'de konut fiyatları üst üste 4. aydır düşüyor!

ABD konut fiyatları, yüksek borç verme oranları ve ekonomik kaygılar nedeniyle Ekim ayında düşmeye devam etti.

Konut fiyatları düşüşünü sürdürüyor! İşte detaylar!

ABD'de konut fiyatları borçlanma maliyetlerindeki yükseliş talebe sekte vurması ile 3. ayda da düşüşüne devam etti.

ABD'de konut fiyatları sert zemine çakıldı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde konut fiyatları ağustos ayında sert şekilde düştü. Konut fiyatlarına ilişkin endeks ağustosta yüzde 1,3 düşerek Mart 2009'dan bu yana en hızlı düşüşü yaşadı.

Konut fiyatlarındaki artış nasıl yavaşlar?

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, konut fiyatlarının nasıl normale döneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akkuş, "Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye sattığımız konut 2 milyon TL'ye çıktı. Bu durum demir ve çimento fiyatlarının yükselmesinden kaynaklandı" diye konuştu.

ABD'de konut fiyatları aralık ayında yüzde 10,4 arttı!

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, konut fiyatları geçtiğimiz yıl aralık ayında yıllık yüzde 10,4 artış gösterdi.

ABD'de konut fiyatları yüzde 3,5 arttı!

ABD'de konut fiyatları haziran ayında yüzde yıllık yüzde 3,5 artış gösterdi. Konut fiyatları mayıs ayında yüzde 3,6 yükselmişti.

ABD'de koronavirüs nedeniyle konut fiyatlarında düşüş beklentisi!

California merkezli veri analiz firması CoreLogic, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkileri sebebiyle ABD'de konut fiyatlarının, gelecek yıl yüzde 6,6 düşeceği tahmininde bulundu. 

ABD'de Aralık ayında konut fiyatları yüzde 3,8 arttı!

Amerikan Birleşik Devleti'nde konut fiyatları Aralık 2019 döneminde yıllık bazda yüzde 3,8 yükseldi. 20 kentteki konut fiyatlarına ilişkin endeks de yüzde 2,9 artarak beklentileri aştı...

ABD'de konut fiyatları artışı 7 yılın en düşük seviyesinde!

ABD'de konut fiyatları Şubat'ta 2012'den beri en yavaş artışını gerçekleştirdi. Konut fiyatlarındaki artış arka arkaya 11'inci ayda yavaşladı.

abd konut fiyatları mart 2019 Haberi

abd konut fiyatları mart 2019

ABD'de konut başlangıçları Mart ayında 2017 yılından beri en düşük seviyeye geriledi. Verilere göre konut başlangıçları yüzde 0.3 düşerek 1.139 milyona geriledi.

Bloomberght'de yer alan habere göre; konutta beklenti yüzde 5.4 artış olmasıydı. İnşaat izinleri yüzde 1.7 azalarak 1.27 milyon oldu. Beklenti yüzde 0.7 artış olmasıydı. Bu arada önceki ayın verisi 1,162 milyondan 1.142 milyona aşağı yönde revize edildi. 

Bugünkü verilere göre düşüş, artan istihdam ve hammadde maliyetlerinin sektörde zorluklara neden olduğunu ifade ediyor.

Yine de konut kredisi faizlerindeki düşüş ve Fed'in borçlanma maliyetlerini bu sene değiştirmeyeceği beklentisiyle gayrimenkul sektöründe stabilizasyon sinyalleri...