26 / 04 / 2024

abd kredi başvuruları

abd kredi başvuruları

ABD'de Doland Trump politikaları etkili olmaya başladı. Trump'ın görevi devraldıktan sonra yaptığı ilk icraatlardan biri olan FHA'nın yıllık mortgage sigorta primine indirimi geri alma kararı, mortgage başvurularında düşüşe yol açtı.

ABD'de mortgage başvuruları üst üste üçüncü haftasında da düştü!

ABD Mortgage Bankalar Birliği tarafından açıklanan verilere göre ülkede mortgage başvuruları üst üste 3. haftasında da düşüş gösterdi.

2 yıl geri ödemesiz faizsiz kredi imkanı! Başvurular başladı!

İki sene geri ödemesiz, faizsiz kredi başvuruları alınmaya başlandığı açıklandı. Yapılacak olan başvurular e-Devlet sistemi üzerinden olacak. Aile ve Gençlik Fonu ile yeni evlenecek gençlere 48 ay vadeli, faizsiz, 2 sene geri ödemesiz 150 bin lira kredi verileceği duyuruldu.

Faizsiz evlilik kredisi başvuruları 15 Şubat'ta yapılacak! Yeni evlenecek gençler şimdi detaylara bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ilk kez deprem bölgesinde uygulanacak Aile ve Gençlik Fonu başvurularının 15 Şubat'ta alınacağını açıkladı. İşte o kredi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

ABD'de mortgage başvurularında düşüş!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) ipotek başvuru araştırmasına göre ülkede mortgage başvuruları 26 Ocak 2024 tarihi ile sona eren bir haftalık dönemde düşüş gösterirken, 30 yıllık faiz oranında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Amerika'da mortgage başvuruları yükselişini devam ettiriyor

ABD'de mortgage başvuruları 19 Ocak ile sona eren yılın üçüncü haftasında da ilk iki haftada olduğu gibi artış gösterdi; 30 senelik faiz bir miktarı arttığı kaydedildi.

ABD'de mortgage başvuruları yükselmeye devam ediyor!

ABD'de mortgage başvuruları 12 Ocak ile biten yılın ikinci haftasında da ilk haftada olduğu gibi yükselmeye devam ediyor.

ABD'de mortgage başvuruları yüzde 9.9 arttı, faizler yükseldi!

ABD'de mortgage başvuruları 5 Ocak ile biten 2024 yılının ilk haftasında yüzde 9,9 artış kaydetti ve faizler yükseldi. 

Amerika'da mortgage başvurularında tatil etkisi yaşanıyor!

ABD'de mortgage başvuruları 29 Aralık 2023 tarihi ile sona eren iki haftalık dönem kapsamında, tatillerin de etkisi ile gerilediği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları düşüşünü devam ettirdi...

Amerika'da 24 Kasım 2023 tarihi ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste dördüncü haftasında da yükselirken, 30 yıllık faiz düşüşünü sürdürdüğü kaydedildi. İşte haberin ayrtıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları giderek artışını sürdürüyor...

Amerika'da 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,41'e azalırken, mortgage başvuruları yüzde 4 yükseliş kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvurularında artış devam ediyor...

ABD'de 10 Kasım 2023 itibari ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste ikinci haftasında da yükselirken, 30 yıllık faiz bir önceki haftadaki seviyesini koruduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

ABD'de mortgage başvuruları üst üste ikinci haftasında da arttı!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) ipotek başvuru araştırmasına göre, ABD'de 10 Kasım 2023 tarihi ile sona eren haftada mortgage başvuruları üst üste 2. haftasında da artış gösterirken, 30 yıllık faiz bir önceki haftadaki seviyelerini de korudu.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

abd kredi başvuruları Haberi

abd kredi başvuruları

Trump'ın 'prim' kararı sonrası mortgage kredilerinde yüzde 3 düşüş yaşandı.


ABD'de Doland Trump politikaları etkili olmaya başladı. Trump'ın görevi devraldıktan sonra yaptığı ilk icraatlardan biri olan FHA'nın yıllık mortgage sigorta primine indirimi geri alma kararı, mortgage başvurularında düşüşe yol açtı.


MBA verilerine göre, mortgage başvuruları mevsimsel etkilerden arındırılmış verilerle yüzde 3,2 azaldı.


FHA başvuralarında düşüş ise yüzde 13 oldu. FHFA refinansman başvuruları yüzde 25 ve FHA satın alma başvuruları yüzde 6...