25 / 04 / 2024

ABD\'de otomat sektörü

ABD\'de otomat sektörü

Vending Turkey'in Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Erorbay, AVM'lerin otomatlara sıcak bakmadığını söyledi

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

İngiltere'de konut sektörü Kasım ayında daraldı!

S-P Global / CIPS tarafından yayınlanan resmi verilere göre İngiltere’de konut sektörü bu senenin kasım ayında daraldı. İşte detaylar...

İnşaat maliyetleri, gayrimenkul fiyatları ve düşen talep emlak sektörünü önemli ölçüde etkiledi!

Türkiye'de emlak sektörünün seyri merakla takip ediliyor. Gayrimenkul piyasasının en önemli oyuncularından MasterTürk Grubu Başkanı Gökhan Taş emlak sektörüne ilişkin merak edilen soruları yanıtladı.

ABD’de faiz artırımı ihtimalinin düşmesi piyasalara bahar havası getirdi!

Aralık ayında ABD’de faiz artırımı ihtimalinin neredeyse sıfır olduğu ve gelecek yıl başka artış yapılmayacağı yönündeki fiyatlama piyasalardaki olumlu havaya destek verdi.

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Tohumculuk sektörü AR-GE faaliyetlerini giderek artıracak

Türkiye Tohumcular Birliği (TÜRKTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler, Türkiye'de tohumculuk sektörünün her anlamda büyüdüğünü belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını genişletiyor: Wall Street Journal marka marka açıkladı! 

Gucci, Chanel ve diğer lüks markalar ABD'de gayrimenkul yatırımlarını artırmaya başladı. Pandeminin ardından yeniden mağazalardan alışveriş yapma devri başlayınca, markalarda şubelerini hem büyütmeye hem de daha eğlenceli hale getirmeye odaklandı. İşte detaylar...

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Çin'de gayrimenkul sektörü için kurtarma planı başlıyor! 44 milyar dolarlık gayrimenkul fonu kurulacak!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu boykotun ardından ülkedeki emlak sektörünün çözülmesi için yeni bir adım atıldı. İŞte yeni planın tüm ayrıntıları...

Hububat sektöründen yılın ilk yarısında 5,44 milyar dolarlık ihracat: İşte en çok mal sattığımız ülkeler

Türkiye'de hububat sektörü yılın ilk yarısında ihracat odaklı büyüdü. Türkiye'den başta Irak, ABD ve İsrail'e gönderilen ürünlerle toplamda 5,5 milyar dolara yakın satış gerçekleştirildi.

Ford Türkiye’de otomotiv sektöründe bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

Ford Türkiye “geleceği bugünden yaşa” söylemi kapsamında otomotiv sektöründe bir ilke imza atarak, Ford Dijital Stüdyo’yu sanal evrene taşıyor. Stüdyo Ford araçların performanslarını deneyimleme imkanı da sunacak.

Çin'de emlak sektörüne olan güven sorunu büyüyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Gökhan Şen, bugünkü köşesinde Çin'in emlak sektöründe yaşanan krizi kaleme aldı. İşte Gökhan Şen'in o yazısı...

ABD\'de otomat sektörü Haberi

ABD\'de otomat sektörü

Bozuk parayla çalışan otomatların pazarlamasını yapan Vending Turkey'in Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Erorbay, Türkiye'de enflasyonun düşmesi nedeniyle otomatlar için uygun bir ortam oluştuğunu söyledi. Erobay, "Ancak alışveriş merkezleri otomata hâlâ çok sıcak bakmıyor, bu durum sektörün büyümesini engelliyor" dedi.

ABD'de otomat sektörünün yıllık cirosunun 37 milyar dolar seviyesinde olduğunu anlatan Erobay, otomatların Türkiye'deki işsizler için çıkış fırsatı yaratabilmesi için bir proje hazırladıklarım anlath. "Bir çıkış var" adlı bu proje için Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ve TOÇEV ile işbirliği yaptıklarım anlatan Erobay, şu bilgileri verdi: "Talep eden girişimcilere 20 bin TL karşılığında 24 makine satacağız. Bu makinelerde işbirliği yaptığımız iki sivil toplum örgütünün ürünleri satılacak. Her bir makinede ürünlerden günde 3 adet satılsa aylık 2 bin 700 TL gelir söz konusu. Girişimci...