29 / 03 / 2024

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

Vakıfbank'ın 2023’ün ilk çeyreğinde elde ettiği kâr dudak uçuklattı!

Türkiye’nin en büyük bankalarından VakıfBank 2023’ün ilk çeyreğinde 4 milyar 503 milyon TL net kat elde etti. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: "İlk üç ay için mali sonuçlarımız da bankamızın güçlü konumunu bir kez daha ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir?

Vakıfbank Genel Müdür Yönetim Kurulu Murahhas-Tabii Üyesi Abdi Serdar Üstünsalih kimdir? İşte ayrıntılar...

ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Serdar Bilgili, yakın dostu ABD'li emlak devi Michael Shvo ve Alman finans devi Deutsche Finance ile ortak oldu ve yaklaşık 2.5 milyar dolarlık mülk satın almıştı. ABD emlak piyasasını altüst eden ortaklar mahkemelik oldu!

Vakıfbank milyarlarca liralık konut kredisi taksitini öteledi!

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih yaptığı açıklamada, "Bireysel ihtiyaç, konut, otomobil ve yapılandırma kredilerinin ertelenmesi için 200 bin bireysel müşterimizin, toplam 11 milyar liralık kredi, kredi kartı taksitlerinin erteleme işlemlerini başarıyla gerçekleştirdik" dedi.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

Türkiye Noterler Birliği ile Vakıfbank arasında iş birliği protokolü!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih "Bu iş birliği noterlerimizin, bankamızın ve müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak" diye konuştu.

VakıfBank'tan üçlü faiz indirimi!

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, "Merkez Bankası’nın aldığı kararla politika faiz oranlarında 325 baz puan indirime gitmesi piyasalar tarafından da olumlu karşılandı" dedi...

Vakıfbank'ın 3 bin 369 konutu satışa çıkacak!

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bu yıl 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını açıkladı. 

Serdar Ortaç'ın kayinpederi Breeze De Mar Orlando'dan ev aldı!

Breeze De Mar Orlando projesinden Serdar Ortaç'ın kayınvalidesi Loughnan'da ev aldı. 90 bin dolara satın alınan evin, damadıyla kızının dairesinin bir üst katında olduğu öğrenildi.

Serdar Ortaç İstinye'deki ikiz villasını eşinin üstüne yaptı!

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 Haziran 2014'te nikah masasına oturan Serdar Ortaç (45) bir an önce baba olmak istediğini söylüyordu.

Serdar Kaya Danca Türkiye'nin CEO'su oldu!

Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, mobilya sektöründe Serdar Kaya ile el sıkıştı. Koleksiyon Mobilya, Tuna Ev, Doğtaş, Kale Mobilya ve AHK Interiors'te üst düzey yönetici olarak yer alan Kaya, Danca Türkiye'nin CEO'su oldu.

Mustafa Boydak: Serdar Bey'e üstün başarılar diliyorum!

Novotel ve İbis Otel Genel Müdürü Serdar Oktav, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'a nezaket ziyaretinde bulundu. Serdar Oktay'a yeni görevinde başarı dileklerini ileten Boydak, Novotel ve İbis Otel'in şehirde önemli bir ek

Serdar İnan, inşaat sektörünü Van'a konut yapmaya çağırdı!

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Vanda yapacağı yurdun yanı sıra dün akşamüstü gayrimenkul sektörünü Vanda konut yapmaya davet etti

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir Haberi

Abdi Serdar Üstünsalih kimdir

Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, bankanın alacaklarının tasfiyesi konusunda izledikleri politikayı anlattı. Üstünsalih, ellerinde bulunan 3 bin 369 konutu yatırımcılar ve kurumlar için satışa çıkaracaklarını söyledi. İşte Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar'ın o yazısı....

Abdi Serdar Üstünsalih, 27 Mayıs 2019’daki genel kurulda Vakıfbank Genel Müdürlüğüne atanması kararı çıktığında 28 yıl önceyi anımsadı:

- Sektöre 28 yıl önce Vakıfbank’ta adımımı attım. İlk görev yerim bilgi işlemdi. Daha sonra 5 yıl şubecilik yaptım. 28 yıl boyunca hemen her kademede görevde bulundum.

Bankanın sektördeki yerine baktı:

- Kredi büyüklüğüne göre ilk 4’teyiz. Hükümetin gündeme getirdiği destek paketleri ile kredi kullandırmaya hız vermiş durumdayız. Kredi iştahımız sonuna kadar açık.

Üstünsalih, yeni görevi nedeniyle düzenlediği buluşmada söze şu mesajla girdi:

- Halka açık bir bankayız. Elbette bankamızın bilançosunu düşünüyoruz. Ancak,...