26 / 04 / 2024

Abdül Batur biyografi

Abdül Batur biyografi

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur kimdir? Abdül Batur, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdül Batur, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Abdül Batur...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Famart Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Famart Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Müslim Kurkutata tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar76 İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Abdül Mütallip Çağla tarafından kuruldu.

ABD için çanlar çalıyor! 38 yılın en düşük seviyesine geriledi

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) stratejik petrol rezervindeki (SPR) ham petrol oranı 450 milyon varille 1984 yılından beridir ilk defa en düşük seviyeye indi.

ABD'de son 41 yılın en yüksek seviyesine çıkan enflasyon altına olan talebi düşürdü! Altın fiyatları düştü mü?

ABD'de enflasyonunun beklentilerden daha fazla artarak 41 yılın en yüksek seviyesine çıkması, altına olan talebi de düşürdü. Peki altın fiyatları nasıl seyrediyor? Altındaki düşüş devam edecek mi?

Dolar, altın ve euro için piyasaların beklediği ABD enflasyon verisi zirve yaptı! Piyasalar nasıl etkilenecek?

Dolar, Euro ve altın için piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon verisi açıklandı. Yurt içindeki dolar ve altın fiyatlarını çok yakından ilgilendiren en kritik veri ABD’den geldi. Peki piyasalar nasıl etkilenecek? İşte detaylar...

IMF, ABD ekonomisinin karnesini açıkladı: Resesyondan kıl payı kurtulmasını bekliyoruz

IMF, resesyon beklentisine giren ABD ekonomisinin karnesini açıkladı. Bu sene ve 2023 yılına ait büyüme tahminlerini güncelleyerek beklentiyi aşağıya çekti. Kurum, ABD ekonomisinin 'resesyondan kıl payı kurtulacağına' inandığını ifade etti.

ABD'de kripto para dolandırıcılığı kurbanlarının kaybı 1 buçuk yılda 1 milyar doları geçti!

ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC), 2021 yılının başından itibaren toplamda 46 binden fazla kişinin dolandırıcılık sebebiyle 1 milyar doların üzerinde kripto para kaybettiğini belirtti.

ABD'de kritik veri açıklandı! 53 yıl sonra bir ilk…

ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusu yapanların sayısı, 19 Mart ile biten haftada 187 bine düşerek, Eylül 1969 yılından beri en düşük seviyeye geriledi. ABD’de işsizlik maaşı başvurusu yapanların sayısı, geçen hafta 28 bin birden azalmış oldu. 

ABD enflasyonu kripto paraları nasıl etkileyecek?

ABD’de manşet ve çekirdek enflasyonda sert yükseliş bekleniyor, peki bu yükseliş kripto paraları nasıl etkileyecek? İşte merak edilen detaylar...

Abdül Batur biyografi Haberi

Abdül Batur biyografi

Abdül Batur kimdir?

Abdül Batur 1957 yılında Narlıdere'de doğdu. Narlıdere Oğuzhan İlkokulu, Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi Ortaokul bölümü ve İzmir Namık Kemal Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldu.

         

Evli ve 2 çocuk sahibi olan Abdül Batur, mimarlık mesleğine Pendik Tersanesi şantiyesinde çalışarak başladı. 1984-1987 yıllarında yurt dışında, birçok şehirde şantiye proje müdürü olarak görev alarak mesleki gelişimini ve iş deneyimini artırdı. 1988 yılında Narlıdere'ye dönen Abdül Batur, proje bürosu açarak çalışma yaşantısını doğup büyüdüğü kentte sürdürmeye başladı. Bu dönemde Narlıdere'nin pek çok yerinde yapılan binaların projelerine imza attı. Gençlik döneminde uzun yıllar Narlıdere Spor Kulübü'nde futbol oynayan Batur, aynı kulüpte yöneticilikte yaptı.

         

1994 yılında İzmir Büyük Şehir Belediyesinin şirketi...