25 / 04 / 2024

Abdulaziz Balwi

Abdulaziz Balwi

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Balwi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menekşe Hafriyat Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 850 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Menekşe tarafından kuruldu.

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hny Ada Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Demir tarafından kuruldu.

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cbr Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Cabir Akyıldız tarafından kuruldu.

Mahir Polat'tan tarihi Divanhane Karakolu binasının yıkılmasına tepki!

İstanbul’un önemli bir tarihi mirası, Koruma Kurulu onaylı yol genişletme çalışması sebebiyle yok oluyor. Kasımpaşa'da yer alan ve Sultan Abdulaziz dönemine ait bir yapı olan Divanhane Eski Karakolu'nun yıkım kararı tüm çabalara rağmen engellenemedi.

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abm Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz M. Al-Mansoori ve Huda Ghassan T Hawa ortaklığında kuruldu.

Putin ve Kral Selman petrol piyasalarını görüştü!

Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile yaptığı telefon görüşmesinde, Kovid-19 salgını ve petrol piyasalarındaki gelişmeleri ele aldığı açıklandı.

Sadıklar Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıklar Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Demir, Hasan Kaluç, Abdullaj Alshathrı ve Abdulaziz Alzayed ortaklığında kuruldu. 

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sena Gürbüz ve Abdulaziz Seven ortaklığında kuruldu. 

Laçinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Önre tarafından kuruldu. 

Alfalahi Oğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alfalahi Oğulları Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 900 bin TL sermaye bedeli ile Adel Alı Alesayı, Amın Alı Alesayı, Abdulaziz Alesayı ve Muhamed Elnur ortaklığında kuruldu.

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

TAV İşletme Hizmetleri, Arabistan'da ihale kazandı!

TAV İşletme Hizmetleri, Cidde'de bulunan King Abdulaziz Uluslararası Havalimanı'nda özel karşılama ve uğurlama hizmeti sunacak

Abdulaziz Balwi Haberi

Abdulaziz Balwi

Worldgate Turizm Lojistik ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdulaziz Balwi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu: yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama seyahat taşıma rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bu şirket Abdulaziz Balwi tarafından satılmıştır. 


------

Şirketin unvanı değişti;


Dr. Abdulaziz Balwi Hair Plant Clinic, Abdulaziz Balwi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu: saç ekimi, sakal ekimi, kaş ekimi üzerine hizmet vermektedir.
Turecons Limited Şirketi: İstanbul Florence Nightingale içerisinde hizmet veren saç ekim merkezimize İstinye Üniversitesi LIV Hastanesi, Esenkent Mahallesi, Süleyman Demirel Cd., 34510 Esenyurt/Istanbul adresimizden...