20 / 04 / 2024

Abdulhaluk Sancak

Abdulhaluk Sancak

Liva Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhaluk Sancak, Abdulrezzak Sancak tarafından 14 milyon 924 bin 108 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz 2013 tarihinde kuruldu

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

10 yılda 166 ayrı ihale aldı! Erdoğan’a aşığım demişti, Ethem Sancak meğer ihalelere de aşıkmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “Erdoğan âşık oldum” diyen ve uzun bir süre AKP’de yöneticilik yapan Ethem Sancak’a ait iki şirket kamudan 10 yılda 166 ayrı ihale aldı. Sancak’ın şirketlerine vatandaşın cebinden ödenen para  toplam 1,1 milyar TL’yi aştı.

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Teknik Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Sancak ve Metin Çelik ortaklığında kuruldu.

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Ethem Sancak'tan tank palet fabrikasıyla ilgili iddialara yanıt!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Arifiye'deki tank palet fabrikasıyla ilgili olarak "Biz burayı palet ve tamir yapan fabrika olmaktan çıkarıp A'dan Z'ye tank yapan bir fabrika yapacağız" dedi...

Cahit Turhan Bingöl-Sancak kara yolunun şantiyesini inceledi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, inşaat çalışmaları devam eden Bingöl-Sancak kara yolunun şantiye alanında incelemeler yaptı... 

Mesut Sancak: Üç yeni projeye başlıyoruz!

Kısa süre içerisinde üç ayrı projeye başlayacaklarını söyleyen Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, "2020 için şu andaki görüşmelerimiz hariç 3 projemiz var. Arsalar hazır, hatta iki tanesinin görselleri bile hazır" dedi...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi açıldı!

İTÜ Ayazağa Kampüsü'ndeki Abdülhakim Sancak Camisi' hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldı...

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi ibadete açıldı!

İTÜ Abdülhakim Sancak Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açıldı. 

Sancak Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

Sancak Kimya İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla Şubesi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı...

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Uzay Bilimleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Selim Uzun tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu. 

Mesut Sancak: İzmir Türkiye’nin simge şehri oldu!

İzmir’in artık Türkiye’nin simge şehri olduğunu vurgulayan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Sancak, hayata geçirdikleri projelerle ilgili konuştu. 

Mesut Sancak, ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetliyor!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ofisindeki dürbünle inşaat vinçlerinin yönünü gözetlediğini söyleyen Sancak, "İnşaattaki vinçlerin hepsi aynı yöne dönükse çalışmaya mola verilmiştir" diye konuştu.

Abdulhaluk Sancak Haberi

Abdulhaluk Sancak

Liva Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Abdulhaluk Sancak, Abdulrezzak Sancak tarafından 14 milyon 924 bin 108 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da kuruldu. Liva Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor komplekslerimesken,ev apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Liva Emlak Yatırım Ticaret Anonim Şirketi adres: Küçükçekmece, Teyfik Bey Mahallesi, Tahsin Tekoğlu Caddesi,...