24 / 04 / 2024

Abdullah kaya milli emlak müdürü

Abdullah kaya milli emlak müdürü

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazların adet ve yüz ölçümlerinin web site üzerinden veritabanı sorgulaması ile anlık olarak verildiğini belirten Milli Emlak Genel Müdürü H. Abdullah Kaya kimdir?

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkay Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de Abdullah Kaya tarafından kuruldu.

Tarım arazileri hızla küçülüyor!

Yeşil Pınar Gazetesi yazarlarından Abdullah Kaya bugün köşesinde tarım arazilerinin küçülmesi konusunu ele aldı. İşte yazının detayları..

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

Kayseri Sultan Sazlığı Milli Parkı'na Kuş Müzesi açıldı!

Çok sayıda kuş türünü barındıran ve Türkiye'de flamingoların kuluçkaya yattıkları önemli sulak alanlardan Sultan Sazlığı Milli Parkı'na Kuş Müzesi açıldı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün konu ile ilgili açıklama yaptı.

Abdullah Kaya kimdir?

Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazların adet ve yüz ölçümlerinin web site üzerinden veritabanı sorgulaması ile anlık olarak verildiğini belirten Milli Emlak Genel Müdürü H. Abdullah Kaya kimdir?

Milli Emlak'tan Yozgat'ta 49 yıllığına 28 taşınmaz!

Yozgat Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez, Akmağdeni, çeterek, Kadışehri, Sarıkaya, Sorgun ve Yenifakılı ve Yerköy 'de bulunan 28 taşınmazın irtifak hakları için ihale düzenlediğini açıkladı

Milli Eğitim, TOKİ'den 240 okul istiyor!

TOKİ, Etiler´de arsa değeri 1.5 milyar liraya varan üç okulu Milli Eğitim´den istedi, karşılığında 120 okul yapmayı önerdi

Milli Emlak´tan İstanbul´da kiralık 21 gayrimenkul!

Milli Emlak İstanbul Maltepe, Tuzla, Şile, Kartal, Üsküdar, Beykoz, Fatih ve Kadıköy´de 21 gayrimenkulü kiraya verecek

Milli Emlak'tan İstanbul´da satılık 9 arsa!

Milli Emlak İstanbul Kartal, Tuzla, Pendik, Adalar ve Üsküdar´da 9 gayrimenkulü satışa çıkardı

Ali Ağaoğlu, Milli Takım sporcularına daire hediye edecek

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Milli Takım teknik heyeti ve sporcularına birer daire hediye edecek

Milli Emlak İstanbul’da 13 gayrimenkulü satıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 13 gayrimenkulü satışa çıkardı

Milli Emlak İstanbul´da 4 gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, 4 gayrimenkulü kiraya verecek

Abdullah kaya milli emlak müdürü Haberi

Abdullah kaya milli emlak müdürü

Abdullah Kaya kimdir?

H. Abdullah Kaya, Milli Emlak Genel Müdürüdür. Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya'nın Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nde yer alan mesajı şu şekilde:


"Genel Müdürlüğümüz, Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki yerlerin kamu iradesi doğrultusunda yönetimi ile ilgili Maliye Bakanliği Ana Hizmet Birimlerinden bir tanesidir.


Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan taşınır ve taşınmaz malların satışı, kiraya verilmesi, trampa edilmesi, bedelli veya bedelsiz olarak gerçek veya tüzel kişilere devredilmesi, Hazineye intikal eden taşınmaz ve taşınır malların intikal işlemlerinin gerçekleştirilmesi, devlete ait hizmet dışı kalan taşınır malların tasfiye edilmesi, Maliye Bakanlığı lehine yapılacak kamulaştırma işlemleri gibi birçok işlem Genel Müdürlüğümüzce yürütülmektedir.


Hazinenin özel mülkiyetindeki taşınmazların adet ve yüzölçümleri web sitemizin ana sayfasından veritabanı...