25 / 04 / 2024

Abdullah Paksoy kimdir

Abdullah Paksoy kimdir

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, ‘Bereket ve Samimiyet’ parolasıyla hazırladığı projelerini açıkladı. Paksoy, Elbistan'ın imar planı sorununun çözüleceğini söyledi.

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur ne iş yapıyor?

Abdullah Erdem Cantimur kimdir? Abdullah Erdem Cantimur'un eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur kariyeri ve eğitim durumu nedir? Abdullah Erdem Cantimur'un kim olduğu ve Abdullah Erdem Cantimur'un hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Abdullah Tuğcu kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tuğcu kimdir? Abdullah Tuğcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Abdullah Tuğcu'nun biyografisi...

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir?​​​​​​​

Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar kimdir? Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar daha önce hangi görevlerde bulunmuştu. İşte Hamid Abdullah Hussein Al-Ahmar'ın biyografisi...

Abdullah Paksoy: Elbistan'ın imar sorunu çözülecek!

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, ‘Bereket ve Samimiyet’ parolasıyla hazırladığı projelerini açıkladı. Paksoy, Elbistan'ın imar planı sorununun çözüleceğini söyledi.

Abdullah Gürer kimdir?

2012 yılında Sektörde büyümek adına Nova Mimarlık ile güçlerini birleştirerek Nova Sultani Mimarlık’ı kuran Mimar Abdullah Gürer kimdir? Abdullah Gürer hangi işlere imza attı?

Cahit Paksoy kimdir?

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy kimdir? Cahit Paksoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İhlas Holding CEO'su Cahit Paksoy..

Abdullah Ayaydın kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah Ayaydın kimdir? Abdullah Ayaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Ayaydın, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Ayaydın..

Abdullah İncir kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Abdullah İncir kimdir? Abdullah İncir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah İncir, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah İncir..

Abdullah Avni Şahin kimdir?

İnşaat Mühendisi Abdullah Avni Şahin kimdir? Abdullah Avni Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Avni Şahin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Abdullah Avni Şahin...

Abdullah Atalay kimdir?

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) Genel Müdürü Abdullah Atalay, AKP'den Ağrı Milletvekili aday oldu. Peki, Abdullah Atalay kimdir? Abdullah Atalay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdullah Atalay...

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Abdullah Kavaklı kimdir?

2012 yılından Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanı olarak görev alan Abdullah Kavaklı, istifa etti. Peki, Abdullah Kavaklı kimdir? Abdullah Kavaklı bugüne kadar başka hangi işlerde görev aldı?

Abdullah Paksoy kimdir Haberi

Abdullah Paksoy kimdir

Millet İttifakı Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Paksoy, şehir için hazırladığı alt ve üstyapı, sosyal ve kültürel ile ekonomik alandaki projelerini, belediye meclis üyelerinin katıldığı toplantıda açıklamalarda bulundu.

Elbistan'ın Sesi Gazetesi'nde yer alan habere göre, projelerin tamamının, Elbistan’ın ihtiyaçlarından doğduğunu ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşların talepleri doğrultusunda hazırlandığını belirten Paksoy, “İlk işimiz Elbistan’ın imar planını çözmek. Her şeyin anahtarı imar sorununun çözümünde” diye konuştu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı’nın başka bir partiden seçilmesi durumunda uyum içerisinde olacaklarını söyleyen Paksoy, “Memleketimiz için nefsimize yenik düşmeyeceğiz; bazı konularda nefsimizi yerler altına alacağız” dedi.

“En büyük problem imar” diyen  Paksoy, “Geçmişteki yanlış uygulamalardan dolayı imar problemi karşımıza çıkıyor. İlk işimiz, Elbistan’ın imar planını çözmek. Tekrar revize etmeyi ilk başta programımıza koyduk. Bunu kentsel dönüşümle birleştirdik....