19 / 04 / 2024

abdullah Yüceer

abdullah Yüceer

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, baharla birlikte Prefabrik konut satışlarının arttığını ifade etti...

Hazır evlere olan ilgi memnuniyet verici!

"Tüketicilerin hazır evlere olan ilgisi memnuniyet verici" diyen Karmod Satış Müdürü Yüceer, "Özellikle daha önce üretim yaptığımız müşterilerimizin kullandığı evlerimizin kalite ve konforunu yakından gören insanlar, bizzat gelerek veya çağrı merkezimizden detaylı bilgi için bize ulaşıyor" şeklinde

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Karmod Ukrayna’daki 2+1, 3+1 çelik ev projesini tamamladı!

Karmod, Ukrayna’nın batısında Polonya sınırındaki 2+1 ve 3+1 çelik ev projesini tamamladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, projeye ilişkin bilgi verdi.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Deprem korkusu konteyner ev talebini artırdı!

Türkiye'nin hemen hemen her yerinde deprem meydana gelmesi konteyner evlere talebi arttırdı. Konuyu değerlendiren Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, depremlerden sonra konteyner evlere özel bir ilgi oluştuğunu belirtti.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada deprem sonrası prefabrik çelik ev taleplerinde rekor artış yaşandığını ve çağrı merkezine günlük ortalama 1000 adete yakın konut talebi geldiğini söyledi.

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almesar İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Abdullah Yılmaz, Abdülselam Yılmaz, Ebrahım Ahıaf ve Yahya Alshaebı ortaklığında kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

abdullah Yüceer Haberi

abdullah Yüceer

Bahar aylarının gelişiyle prefabrik konut satışlarında hissedilir artış yaşandı. Firma olarak günlük ortalama 8 ila 10 arası konutun sevkiyatını yaptıklarını ifade eden Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, tüketicinin hazır evlere olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. 

Abdullah Yüceer, her gün telefonla kendilerine ulaşan 300’e yakın konut müşterisine bilgilendirmede bulunduklarını ve satış ofislerinde de 70 ila 90 arası aileyi misafir ettiklerini söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yüceer, "İnsanımız prefabrik hazır evlerin avantajlarını yakından tanıdıkça ilgi de o ölçüde artıyor. Özellikle daha önce bize ev yaptırmış olan müşterilerimizin tavsiyeleriyle çok sayıda ev satışı gerçekleştiriyoruz. Bu durumun her yıl evlerimize olan talebin artışına önemli katkı sağladığını müşahede ediyoruz. 

26 bin liradan başlayan fiyatlarla müşterilerimize ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. 80 ila 100...