19 / 04 / 2024

Prefabrik konut satışları baharda arttı!

Prefabrik konut satışları baharda arttı!

Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, baharla birlikte Prefabrik konut satışlarının arttığını ifade etti...



Bahar aylarının gelişiyle prefabrik konut satışlarında hissedilir artış yaşandı. Firma olarak günlük ortalama 8 ila 10 arası konutun sevkiyatını yaptıklarını ifade eden Karmod Satış Müdürü Abdullah Yüceer, tüketicinin hazır evlere olan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. 

Abdullah Yüceer, her gün telefonla kendilerine ulaşan 300’e yakın konut müşterisine bilgilendirmede bulunduklarını ve satış ofislerinde de 70 ila 90 arası aileyi misafir ettiklerini söyledi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Yüceer, "İnsanımız prefabrik hazır evlerin avantajlarını yakından tanıdıkça ilgi de o ölçüde artıyor. Özellikle daha önce bize ev yaptırmış olan müşterilerimizin tavsiyeleriyle çok sayıda ev satışı gerçekleştiriyoruz. Bu durumun her yıl evlerimize olan talebin artışına önemli katkı sağladığını müşahede ediyoruz. 

26 bin liradan başlayan fiyatlarla müşterilerimize ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz. 80 ila 100 metrekare bir eve ortalama 3-4 gün gibi kısa bir sürede yerinde kurulum gerçekleştiriyoruz. Evlerimiz; kapı ve pencereleri, elektrik ve su tesisatları, iç kapı ve çelik ana kapı montajı, boyası ile başka ustalara ihtiyaç duymadan ekiplerimizce kurulum yapılması gibi önemli avantajlara sahip. Bu durum özellikle kırsalda usta sorunu yaşanan köy ve kasabalarda daha da önem kazanıyor. Tek katlı ve iki katlı modelde çok sayıda farklı beklentilere hitap eden ev tasarımımız bulunmakta olup her yıl Türkiye’nin hemen hemen her ilinde çok sayıda aileyi ev sahibi yapıyoruz."  şeklinde konuştu. 


Geri Dön