25 / 04 / 2024

Abdurrahman Kaan katar açıklamaları

Abdurrahman Kaan katar açıklamaları

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan yaptığı açıklamada ilerleyen yıllarda Türkiye ile Katar'ın ticaret hacminin 5 milyar doları aşabileceğini söyledi.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

İnşaat sektörü ile istihdamda artış yaşandı! 

MÜSİAD Çorum şubesinin 4. olağan genel kuruluna katılan MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, inşaat sektörünün istihdamın artmasına katkısı olduğunu dile getirdi. 

Afetler için yaşam üretim bölgeleri inşa ediliyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, yinelenmesi olağan salgınlar ve afetler için üretim üsleri kurulması gerektiğine dikkat çekti.

Gayrimenkul sektörüyle Türkiye’nin zenginliği ortaya çıkacak!

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan ve GABORAS CEO’su Kurtuluş Altun gayrimenkul piyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Abdurrahman Kaan'dan Eminevim'e ziyaret!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan, Emin Grup ve Eminevim Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Kredi maliyetlerindeki düşüş konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım!

Kredi maliyetlerindeki düşüş trendinden memnun olduklarını belirten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan "Piyasanın canlanması ve bilhassa konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım olarak görmek mümkün" dedi.

İnşaat patronları kampanyalarla konuta olan ilgili artıyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, sektör oyuncularının konut satış kampanyaları düzenleyerek konut satışına ilgiyi artırmayı sağladığını söyledi...

MÜSİAD’dan 81 ilde Orta Ölçekli Sanayi Sitesi!

MÜSİAD tarafından ilk olarak Tekirdağ'dan başlayarak 81 ile Orta Ölçekli Sanayi Siteleri yapılacak. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Hedefimiz, milli gelire yılda doğrudan 200 milyar dolar artı katkı sağlamaktır." dedi...

Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Ekonomi artık dünyada doğuya doğru kayıyor. Dünya ekonomisinin yüzde 50'si doğuda. Onun için doğuya ihracatımızı artırmak durumundayız." dedi.

Gayrimenkul borsasında her şey hazır!

İş dünyasının kredi ağırlıklı olarak büyümesini bırakması gerektiğini aktaran MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, şirket yapılarının kuvvetlenmesi için bunu durumun önemli olduğunun altını çizerek, “Bankaların teminatlarda uyguladığı değersizleştirmelerin de önüne geçilmeli” dedi.

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

Abdurrahman Kaan katar açıklamaları Haberi

Abdurrahman Kaan katar açıklamaları

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, Katar'ın başkenti Doha'da Körfez ülkeleriyle yaşanan kriz ve bu konuda neler yapılabileceği hakkında AA muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Katarla ilişkilerin ilerletilmesi amacıyla iki yıl önce savunma sanayi fuarı düzenlendiğini hatırlatan Kaan, "Son yaşadığımız krizle ilgili olarak ise MÜSİAD olarak AA aracılığı ile basın açıklaması yaptık ve Müslüman ülkelerin bu oyuna gelmemesi gerektiğini ifade ettik. Allah'ın ipine sımsıkı sarılın parçalanmayın buyruluyor. Bizler de siz kardeşsiniz kardeşler birbirlerine küs ve düşman olmaz dedik. İslam ülkelerinin birbirlerinin terörizmi destekleyen ülke olarak ifade etmelerinin yanlış olduğunu ve Katar'ın yanında olduğumuzu duyurduk." ifadelerini kullandı.

Ramazan bayramından sonra daha geniş heyetlerle tekrar Katar'a geleceklerini belirten Kaan, diğer Körfez ülkelerine de heyetler göndererek birlik ve beraberlik çağrısı yapacaklarına dikkati çekti.

Katar'ın kriz sonrası özellikle gıda, inşaat yapı...