28 / 03 / 2024

Abdurrahman Savaş

Abdurrahman Savaş

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, "Manisa'da il merkezinde iki yeni ilçe kuruldu. Birçok yeni kamu kurumunun açılması gerekiyor. Özellikle belediyeler konusu var. Yerel yönetimler kamu tüzel kişiliğin birer parçasıdır.

Türkiye’de araba almak hayal olacak, rekor zam geliyor! Rusya – Ukrayna savaşı otomotiv sektörünü vurdu

Korona virüs salgınının ardından otomotiv sektörüne bir darbe de Rusya- Ukrayna savaşı vurdu. Üretimde maliyet artışları, araç fiyatlarına da zam olarak dönecek. İşte otomobillere gelecek zam…

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Fed bu akşam altın fiyatlarının ayarlarıyla oynamaya geliyor! Yatırımcılar altın savaşına hazır olun...

Altın fiyatları için son dakika gelişmeleri milyonlar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatlarında bugün kritik gün! Fed Başkanı Jerome Powell  bu akşam konuşma yapacak ve konuşmadan sonra her an altının ayarları değişebilir. Yatırımcılar, altın savaşına hazır olun...

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

FED ile altın arasında savaş başlayacak! İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın için önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu sene FED ile altın arasında savaş çıkacak diyen İslam Memiş gram altın için kritik rakamı açıkladı...

Ev kiraları 3'e katlandı! Konut sektörüne savaş dopingi!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle Antalya'daki emlak piyasasında dalgalanmalar yaşanıyor. Her iki ülke vatandaşlarının da talebinin yoğun olduğu Antalya'da kira bedelleri 3-4 kat arttı.

Rusya ve Ukrayna savaşı Türk müteahhitleri etkiledi! Fiyat farkı düzenlemesi isteniyor!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, yaşanan emtia krizi çerçevesinde inşaatın ana girdileri arasında yer alan malzemelerin ithalatını da güçleştirdi. TMB Başkanı Erdal Eren, konuyla ilgili talepleri sıraladı...

Türk müteahhitlerin Rusya'daki işleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın inşaat sektörüne olan etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Savaş sonrası alarm! 10 maddelik tasarruf planı paylaşıldı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın ardından Avrupa’da doğal gaz ve petrol sıkıntısı patlak verdi. Rusya’ya uygulanan ambargolardan dolayı doğal gaz ve petrol birim fiyatları rekor kırarken, olası tedarik sorunu da gündeme geliyor.

Rusya ve Ukrayna savaşı konut satışına doping oldu!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber Antalya’da bulunan evlere Rusların ve Ukraynalıların talebi arttı. Sektör temsilcileri, bazı Rusların toplu şekilde 20-30 konut birden aldığına, özellikle son bir haftada satışların oldukça yükseldiğine dikkat çekti.

Rusya-Ukrayna savaşı Laleli esnafını da etkiledi: Kepenkler kapanacak mı?

Rusya ve Ukrayna savaşında 20. güne girilirken, savaşın yarattığı ekonomik yansımalar Türkiye’de de görülüyor. Rusların ve Ukraynalıların uğrak yeri olan İstanbul Laleli’de sakin durum dikkatleri çekiyor.

Rusya-Ukrayna savaşı yabancıya konut satışını nasıl etkileyecek?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş yabancıya konut satışını nasıl etkileyecek? İşte Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Abdurrahman Savaş Haberi

Abdurrahman Savaş


Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya ve emniyet personeli, Vali Abdurrahman Savaş'ı ziyaret etti. Emniyet çalışmalarıyla ilgili Vali Abdurrahman Savaş'a bilgi veren İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya, Yunusemre ve Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü için Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde bina kiraladıklarını anlattı. Vali Savaş da Manisa'nın büyükşehir olmasından sonra ilde kamu binası sıkıntısı olduğunu belirterek, "Öncelikli tercihimiz kiralama yöntemi. İldeki sıkıntıyı kısa zamanda çözmenin yollarını arıyoruz" dedi. 


"Zaman içinde çözeceğiz"

Vali Savaş, "Manisa'da il merkezinde iki yeni ilçe kuruldu. Birçok yeni kamu kurumunun açılması gerekiyor. Özellikle belediyeler konusu var. Yerel yönetimler kamu tüzel kişiliğin birer parçasıdır. Belediyeler konusunda yardımcı olabileceğimiz alanlar olursa destek vermeye her zaman hazırız. İlçe emniyet müdürlükleriyle ilgili durumda aynı konuya işaret ediyor....