19 / 04 / 2024

Abdüssamet Bahadır kimdir

Abdüssamet Bahadır kimdir

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Yabancıya 50 bin konut satışı hedefi!

13'üncü Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi'nde konuşan Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, ''2019 yılında yabancıya 50 bin konut satabiliriz'' diye konuştu.

Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor!

Bahaş Holding CEO'su Abdüssamet Bahadır, TÜİK, ocak ayı konut satış rakamlarını değerlendirdi. Bahadır, "Yabancıya satış her geçen gün kendi rekorunu kırıyor" dedi...

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Yabancılar sadece konuta değil, içine de para harcıyor!

Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, Kasım ayı yabancılara yapılan konut satışları verilerinin son derece sevindirici olduğunu söyleyerek, “Yabancı yatırımcı sadece konuta değil, içine de ciddi para harcıyor” diye konuştu.

Türkiye, konut ihracatçısı bir ülke olabilir!

Yabancı yatırımcının konut alma oranının her ay biraz daha arttığını dile getiren Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, Türkiye'nin konut ihracatçısı bir ülke konumuna gelebileceğini belirtti.

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Abdülkerim Fırat nereden mezundur? Abdülkerim Fırat kimdir?

Abdülkerim Fırat kimdir? Abdülkerim Fırat hangi mesleği yapıyor? Abdülkerim Fırat nereden mezundur? İşte detaylar!

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Abdüssamet Bahadır kimdir Haberi

Abdüssamet Bahadır kimdir

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu.

Bahaş Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, GİGDER 1. Olağan Genel Kurulu'nda GİGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Abdüssamet Bahadır, GİGDER'in sektörün dünyaya açılan yüzü olma planıyla kurulduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği'nin, uluslararası gayrimenkul yatırımlarını güçlendirebilmek amacıyla çalıştığını dile getiren Abdüssamet Bahadır, "Sektör temsilcilerinin beklentilerini ulusal ve uluslararası platformlarda daha iyi anlatabilmek için kurulan bir oluşumun içindeyiz. Ülkemizin geleceğine katma değer üreten projelerimiz ve misafirimiz saydığımız uluslararası yatırımcılarımızla sektörümüzün yurt dışındaki liderliğine öncülük ediyoruz, etmeye devam edeceğiz." dedi.

GİGDER ‘Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı toplantısı 6...