25 / 04 / 2024

Abidin Tekbaş

Abidin Tekbaş

Akel Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Tekbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak, Uygur İş Merkezi'nde kuruldu.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Dar gelirliler için 25 bin konutluk dev proje! 2024’te hak sahiplerine teslim edilecek!

Şanlıurfa’da dar gelirli aileleri konut sahibi yapmak için 25 bin konutluk dev projeye start verildi. Şanlıurfa Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Kuzey Şehir Konutları’nda ilk etabı 2024 yılında teslim edeceğiz” diye konuştu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abitaş Beton Elemanları Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Barış tarafından kuruldu. 

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3el Gayrimenkul Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Ücel tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Tekbaş tarafından kuruldu.

Okl Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Okl Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de Zeynel Abidin Okul ve M. Celalettin Okul ortaklığında kuruldu.

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Deon Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Zeynel Abidin Ayyıldız tarafından kuruldu.

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uca İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Tanrıverdi  ve Caner Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Abidin Tekbaş Haberi

Abidin Tekbaş


Akel Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Abidin Tekbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Akel Madencilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Madencilik a) Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi;  b) Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak.  c)İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak.  d)İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları,kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit ve maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını...