24 / 04 / 2024

Abulla Salem M G Al-Marri

Abulla Salem M G Al-Marri

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Elüstü, Ziyad Hameed Al Dulemi, Abulla Salem M G Al-Marri tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Oussama Ben Salem tarafından kuruldu.

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Misk Turkey Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salem M S Y S Alabduljader tarafından kuruldu.

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Manazel Turkey Gayrimenkul Alım Satım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed F.M. Alakkad, H. Awadh Salem Garwan, Kamal A.M. Alaqad ve M.A. Abdulrab Hussein tarafından kuruldu.

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salem Aklbeish İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile S.M Hameed Alkbeish tarafından kuruldu.

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Basel Salem M. Salem tarafından kuruldu.

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi A. Mohamed A. Alsherif, A. Ahmed Hassan Ahmed Monsour, Ahmed Gaber Salem Saıj Ahmed, M. Mostafa Kamak M. Abdelaal ve M. Sayed Abdou Shaaban ortaklığında 300 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Roman, AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı!

Roman, Suudi Arabistan'da mücevher ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren AL-Salem Grup ile franchise anlaşması imzaladı. AL-Salem, bölge ülkelerinde beş yılda 12 mağaza açacak.

Nar Emlak Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Emlak Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Mehmet Ünlü, Youssef Shammout, Bahammam Fahad Salem O Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 20 Kasım'da Beylikdüzü, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nibras Turizm Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 20 bin TL sermaye ile Jamal Salem A Alharthi tarafından İstanbul Üsküdar'da kuruldu.

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Elüstü, Ziyad Hameed Al Dulemi, Abulla Salem M G Al-Marri tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

TMSF Göltaş'a 33 milyon Euro yatırım yaptı

Yönetimi Tasarruf Mevduat Sigorta Fonunda (TMSF) bulunan Şevket Demirel Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Hidayet Nalçacı, ''2005'te el konulan çimento şirketine 33 milyon Euro'luk yatırım yapıldı ve günlük klinker üretimi 4 bin tondan 6 bin 100 tona çıkarıl

İlk özel müzayede 26 Mart'ta!

Türkiye'de şahıslara ve şirketlere ait gayrimenkullerin satılacağı ilk müzayede 26 Mart'ta gerçekleştirilicek.

Abulla Salem M G Al-Marri Haberi

Abulla Salem M G Al-Marri

Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bedrettin Elüstü, Ziyad Hameed Al Dulemi, Abulla Salem M G Al-Marri tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu. 


Al Şark Gayrimenkul Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL 1)Hertürlü emlak,Her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa,tatil köyleri,devre mülk ,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek ;bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtikafı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mülkiyeti tesis etme Her türlüemlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve...