19 / 04 / 2024

Accor Grubu Rusya otelleri

Accor Grubu Rusya otelleri

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Accor Grubu 2030'a kadar 130'dan fazla oteli faaliyete alacak!

Accor Lifestyle ve Eğlence CEO'su, Ennismore Eş CEO'su Gaurav Bhushan, gelecek 5 senede her şey dahil otel ağını 3 kat büyüteceklerine, 2030'a kadar da 130'dan fazla otelin faaliyette olmasını planladıklarına dikkat çekti.

Accor Grubu Türkiye’de 21 otel için harekete geçti!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Accor Grubu'nun otel yatırımlarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Türkiye’de 21 otel için proje inceliyor görüşme yapıyoruz' başlıklı yazısı...

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Accor Grubu Çeşme'de yeni otel açacak!

Avrupa'nın sevilen otel zincirlerine sahip olan Accor Grubu, Swissôtel ismi altında yeni otelini Çeşme'de açmaya hazırlanıyor.

Accor’dan Akfen GYO’ya destek!

Akfen GYO’nun portföyünde bulunan 15’i Türkiye’de ve 4’ü Rusya’da olmak üzere 19 oteli işleten Accor Grubu ile aralarındaki kira sözleşmesi revize edilerek Akfen GYO lehine iyileştirildi.

Accor Hotels İstanbul’daki iki otelini mayısa kadar kapatıyor!

Fransa merkezli Accor Hotels Grubu 2005’ten bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Accor Hotels Grubu koronavirüs salgını nedeni ile İstanbul’da iki otelini kapatıyor…

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Rusya,Türkiye, İran ve Suudi Arabistan’ın onayladığı ortak bir finans merkezi kurulmalı!

Rusya Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Koordinatörü Malik Kerimov yaptığı açıklamada “İslam ülkeleri ortak bir finans merkezi kurmalı.” diye konuştu. 

Sofitel İstanbul Taksim kapılarını açtı!

Uluslararası lüks otel markası Sofitel Hotels, Tuna Şirketler Topluluğu ile dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de açtı.

Sofitel İstanbul Taksim açıldı!

Sofitel Hotels & Resorts, farklı sektörlerde yarım asra ulaşan köklü geçmişe sahip Tuna ve dünyanın öncü otel gruplarından Accor Grubu iş birliğiyle Türkiye'deki ilk otelini Taksim'de hizmete açtı...

Sofitel Hotel Taksim'in yatırımcısı kim?

Accor Grubu ve Akfen Holding yeni projeleri için el sıkıştılar. Yeni otel Taksim'e sofitel markasıyla gelecek.

Accor Grubu Rusya otelleri Haberi

Accor Grubu Rusya otelleri

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Rusya faaliyetleri hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun Rusya iştiraklerine ait Fransız Accor Şirketi tarafından işletilen 4 adet Ibis oteli ve kurumsal kiracıları olan 1 ofis binası bulunuyor. 

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti. Accor'un, mevcut otel operasyonları devam ediyor ve ayrıca Samara Ofis binasındaki kiracılar da faaliyetlerini sürdürüyor.

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
Devam eden Ukrayna Savaşı'nın başından itibaren ülkelerin ve global markaların Rusya'ya yönelik yaptırım kararları tüm dünya basınında yer almaktadır. Bilindiği üzere Şirketimizin Rusya iştiraklerine ait Fransız Accor Şirketi tarafından işletilen 4 adet Ibis oteli ve kurumsal kiracıları olan 1 ofis binası bulunmaktadır. 

Rusya'da faaliyet gösteren global markalar kendi...