19 / 04 / 2024

accord

accord

Tokyo merkezli otomotiv devi Honda’nın Türkiye’de en çok tutulan modeli olan Accord’a ekim ayında zam geldi. İşte, Honda Accord’un 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Honda Accord’dan şaşırtan fiyat! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tokyo'da kurulan Japon otomobil şirketi Honda’nın Türkiye’de en çok tutulan modeli olan Accord’un eylül ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Honda Accord’un 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Honda’dan kaçırılmayacak fırsat! Honda Accord ne kadar? İşte Honda Accord’un 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tokyo'da kurulan Japon otomotiv firması Honda’nın Türkiye’deki en popüler modeli olan Accord’un eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Honda Accord’un 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en sevilenlerinden Honda Accord’a zam üstüne zam! En ucuz Honda Accord kaç lira? 16 Ağustos fiyat listesi

Honda, Accord modellerinin ağustos ayı güncel fiyat listesini yayımlandı. Honda Accord fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda Accord’a tamı tamına 4 aydır zam gelmedi! İşte Accord’un fiyatları...

Kasım ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listelerini peş peşe yayımlayan Honda, Accord’a kasım ayında zam yapmadığını açıkladı. Buna göre, Accord modeline tam 4 aydır hiç zam gelmemiş oldu.

Honda resmen çıldırdı! Civic’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı doğrultusunda Civic’in fiyat listesini yeniden paylaşan Honda, bu modele zam yapmadığını açıkladı. Honda, Accord ve City’e de bu ay zam yapmadığını duyurmuştu.

Honda Accord’da son 3 ayda zam yok! Accord’da temmuz ayı fiyat listesiyle satışlara devam!

Honda’nın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan Accord’da ağustos ve eylül aylarında olduğu gibi bu ay da zam gelmedi. Honda, yaptığı açıklamada Accord modelinin satışlarında temmuz ayı fiyat listesiyle yola devam edileceğini açıkladı.

Honda’dan Accord alacaklara müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Eylül ayı fiyat listesini bir bir paylaşan Honda, Accord modeline zam yapmayacağını açıkladı. Honda, bu kapsamda, satışlara ağustos ayı fiyat listesiyle devam edecek.

Honda Accord almak isteyenlere müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Honda Accord modeline sahip olmak isteyenler, Honda’dan zam haberi beklerken sürpriz bir haber geldi. Honda, Accord modeline zam yapamayacağını duyurdu.

Honda resmen çıldırdı! Accord modeline tam 281 bin 500 TL zam yaptı!

Honda’dan hayranlarını üzen dev zam haberi geldi. Honda, son bir ayda Accord modeline tamı tamına 281 bin 500 TL zam yaptı.

Honda Accord’a tamı tamına 256.500 TL zam geldi! Accord’a gelen bu zam sonrası fiyatı resmen uçtu!

Etkileyici tasarımı ve güçlü performansıyla dikkat çeken Honda Accord’a gelen zam da büyük dikkat çekti. Honca, Accord modeline tam 256.500 TL zam yaptığını açıkladı.

Tüketici Raporlarından tam not alan Honda Accord Mayıs'ta yine gündemde! Güvenli Accord kampanyaları ile sizi bekliyor

Honda Accord, hava yastıkları, kilitlenmeyi önleyici frenler, arka görüş kamerası ve uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarısı gibi güvenlik teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi güvenlik özelliğiyle birlikte gelir. Honda Finans’ın sunduğu kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Güvenilirliği, kalitesi, konforu, performansı ve yakıt verimliliği yer alır. Honda Accord, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından tercih edilen bir sedan araçtır. Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı. Peki 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Honda Accord'un Mart zammı merak ediliyor! İşte 05 Mart 2023 fiyat listesi

Muadilleri arasında en popüler otomobiller arasında olan Honda Accord, donanım seviyesi olarak çağdaş bir çizgiye sahiptir. Tekrar dizayn edilen Accord 2023'e damga vuracak gibi Peki 05 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Honda Accord'un Şubat zammı merak ediliyor! İşte 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yapı kalietesi her yıl ödül alan Honca Accord 2023 yılının en çok tutulanlarından olmaya devam ediyor. Peki 13 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

Bir klasik yeniden doğdu! Honda Accord uygun fiyatlı avantajlarını kaçırmayın! 10 Ocak 2023 fiyat listesi

2023'de arabanızı yenilemek isteyenler için Honda Accord'un size uygun fiyatlı listesini incelemeyi unutmayın. Peki Honda Accord fiyatı ne kadar?

Honda Accord fiyatları bu ay değişmedi! Honda Accord bu ay ne kadar? 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

Honda Accord'un Aralık ayı fiyatları değişmedi. Peki Honda Accord bu ay ne kadar? En uygun Honda Accord kaç TL? İşte 20 Aralık 2022 fiyat listesi...

accord Haberi

accord

Daha uzun, geniş gövdesi ve alçak tavan çizgisi ile güçlü bir dış tasarımla sunulan Honda Accord, krom kanat şeklinde ön ızgara ile far tasarımı ve keskin havalandırma ızgaralarıyla beğeni topluyor.

Honda Accord, cesur ön tasarımının yanı sıra, otomatik açılıp kapanabilen full LED ön farları ve LED sis farlarla geliyor. Yeniden tasarlanan LED arka stop lambaları güçlü ve dinamik görünümüyle dikkat çekiyor.

18 inç keskin alaşım özel jantları gürültüyü 6 dB düşüren Honda Accord, lastikler sayesinde ise yuvarlanma direncini azaltırken sürüş kalitesini bir üst seviyeye taşıyor.

Sürüş konforunu arttırmak için dizayn edilen açılabilir cam tavanı sayesinde daha aydınlık ve daha ferah bir iç mekan sunan Honda Accord’ta, hız göstergesinin de bulunduğu ultra ince 7 inç TFT sürücü ekranında sürüşünüz ile ilgili daha...